Showing posts with tag: și

Adio, Vulpița și Viorel! Telenovela a luat sfârșit


Vulpița și Viorel sunt unele dintre cele mai celebre personaje de la televizor, care au reușit să se facă remarcate și să contureze o telenovelă în urma apariției femeii la Acces Direct.
Aceasta venise să își spună povestea, conform căreia ar fi fost violată de mai mulți bărbați deși, ulterior, faptele sale au dovedit că totul a fost de voie bună. Certurile și atmosfera create de ei au pus emisiunea pe primul loc în preferințele telespectatorilor, însă distracția a luat sfârșit: cei doi s-au întors la Blăgești!

Adio, Vulpița și Viorel! Telenovela a luat sfârșit
Vulpița și Viorel sunt personajele care au adus un rating de zile mari emisiunii care i-a consacrat, Acces Direct. Cei doi soți erau într-un conflict continuu, lucrurile niciodată nu se domoleau între ei și reușeau să atragă atenția lor prin tot felul de gesturi și acțiuni, care mai de care mai controversate.

Deși au reușit să obțină mulți fani de-a lungul celor opt luni petrecute pe micile ecrane, care se bucurau de prezența și felul în care întrețineau atmosfera, au existat și numeroși oameni care i-au blamat și se bucurau de momentele în care Vulpița și Viorel lipseau de la emisiune din diverse motive.
În plus, multe persoane critica faptul că și-au lăsat copilul la Blăgești, în grija bunicilor, pentru a veni să își facă de cap în Capitală.

Totul ar fi luat sfârșit acum. Anunțul a fost făcut chiar de prezentatoarea Acces Direct, Mirela Vaida, care a precizat că soții Stegaru s-au întors deja la Blăgești, după ce mama lui Viorel ar fi venit să îi ia acasă pentru a fi alături de copil, care plânge de dorul lor. Mirela le-a transmis cele mai bune gânduri și speră că au rămas cu ceva din această aventură din care tocmai au ieșit.

„Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere. A venit doamna Ilinca și i-a luat cu trenul și le-a zis ”Veronico, vii și tu, domnul Dumitru te iartă, copilul are nevoie de voi, de două zile plânge de dorul mamei și al tatălui”. Chiar au plecat, s-au dus de bunăvoie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte.
Au avut parte de o experiență, le doresc din tot sufletul să fie sănătoși, să-și crească copilul în armonie și liniște. Important e să învețe ceva din aventura asta!”, a spus Mirela Vaida.


Scandalul dintre Alin Oprea și fosta soție nu se mai termină. Artistul a venit cu Poliția în propria casă VIDEO


Scandalul dintre Alin Oprea și fosta lui soție, Larisa Uță, se extinde. Cei doi încă se ceartă, iar acum conflictul a atins cote maxime, după ce Alin Oprea susține că a fost dat afară din propria lui casă de către rudele femeii cu care a fost căsătorit mai bine de 20 de ani.
Alin Oprea și fosta soție, scandal de proporții
Conflictul dintre fostul membru al trupei Talisman, Alin Oprea și fosta lui soție parcă nu se mai termină. Acum, artistul o acuză pe femeie și pe rudele acesteia că nu îl lasă să intre în propria casă și nu își poate lua lucrurile. Mai mult, a fost nevoie de intervenția Poliției pentru ca lucrurile să nu degenereze.

Acest incident nu este singular, pentru că artistul a mai încercat să își ia lucrurile, însă yala de la uși a fost schimbată.

”Vreau să filmez tot ce iau ca să nu fie discuții. Asta înseamnă viol de domiciliu, cum adică nu am voie în casa mea, cum să ies din casa mea? Nu mi se permite să-mi iau lucrurile din casă, de către soacră-mea și cumnată-miu. Mă agresează femeia asta. E a doua oară când vin și sun la 112, dar ei schimbă iala mereu. Eu vreau să-mi iau bunurile că am nevoie urgent de ele la studio și atât. Asta este strigător la cer, ca familia să te dea afară din casa ta, luată din banii tăi, că doar eu munceam în familia noastră”, a spus Alin Oprea.
Alin Oprea, dezvăluiri despre căsnicia lui
Alin Oprea a mai povestit și că el și-a dorit ca această relație să meargă și să îmbătrânească alături de soția lui, dar acest lucru nu a fost posibil, din cauza ei, susține artistul,
”Visul mea a fost o familie fericită, dar de la vis la realitate este o distanță mare. Din păcate, la mine ținta a fost o familie fericită, copii realizați și doi bătrânei care se plimbă de mână prin parc, dar de cealaltă parte, ținta a fost alta”, a spus Alin Oprea în cadrul emisiunii Xtra Night Show.


Ce se întâmplă cu Adelina Pestrițu, la 5 zile de când a anunțat că are COVID-19! Vedeta și soțul ei nu au mai postat nimic pe rețelele sociale


Adelina Pestrițu anunța în urmă cu 5 zile că are coronavirus! La început, a oferit detalii privind starea sa de sănătate, însă de câteva zile a dispărut de pe rețelele de socializare.
Adelina Pestrițu a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, iar anunțul a fost făcut în miez de noapte, chiar de către vedetă pe rețelele de socializare, cu lacrimi în ochi.

Adelina și-a dat seama că ceva nu este în regulă, după ce a mâncat o ciocolată și a sesizat că nu are gust. Vedeta a rămas fără gust și fără miros, motiv pentru care a decis să se testeze pentru coronavirus: „Când m-am trezit am simțit că rămân fără gust și fără miros. Nu a fost o senzație pe care am avut-o brusc, totul s-a întâmplat treptat. Înainte să intru în starea de panică am zis să-mi dau singură un test. Mi-am făcut o cafea, am pus o două lingurițe de miere și mi-am dat seama că îmi dispare gustul treptat. Am mirosit cel mai puternic parfum pe care îl aveam și aveam aceeași senzație„.

Din păcate, testul pentru COVID-19 a ieșit pozitiv, iar Adelina Pestrițu s-a prezentat de urgență la spital.
„Din păcate, zilele trecute, am intrat în contact cu un bolnav de Covid, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros. Am făcut un test, testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului. Aștept să fiu internată. Cei din familia mea vor fi testați, respectiv Zeni, bunicii. Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent’, a spus Adelina Pestriţu.

Vedeta a ținut să precizeze că a contractat virusul de la o persoană care era deja infectată, însă nu a știut acest lucru.

‘Nu am știut că persoana respectivă este infectată cu Covid. Eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Am mâncat o ciocolată și simțeam că mănânc hârtie. Starea mea de sănătate este deocamdată bună’, a declarat Adelina.

Mulți au acuzat-o, însă, că nu ar fi luat virusul, ba chiar că ar fi fost plătită să spună că îl are. Vedeta a încercat să lămurească totul în prima zi pe rețelele sociale, iar apoi nu a mai postat nimic.

Adelina Petrițu a dispărut de pe rețelele sociale
Pe toată perioada weekend-ului nici ea, nici soțul ei, Virgil Șteblea, nu au postat niciun story, nicio informație pe rețelele de socializare.
Cu toate că a promis că își va ține fanii la curent, dat fiind marea comunitate de fani de pe Instagram, care se ridică la peste 1,5 milioane de urmăritori. Momentan, însă, poate și pe fondul comentariilor negative la adresa sa, Adelina Pestrițu a decis să facă o pauză, probabil până se va reface complet.

Ultima dată, s-a aflat că este internată la Spitalul Militar ROL 2, aflat în Otopeni, în curtea Institului de Gerontologie și Geriatrie Ana Aslan.

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu Links: Filme Seriale