Showing posts with tag: de

„Nu este nevoie de vaccin. Pandemia s-a încheiat”. Fostul șef științific al Pfizer acuză că „al doilea val” a fost falsificat cu ajutorul testelor Covid

„Nu este nevoie de vaccin. Pandemia s-a încheiat”. Fostul șef științific al Pfizer acuză că „al doilea val” a fost falsificat cu ajutorul testelor Covid

„Nu este nevoie de vaccin. Pandemia s-a încheiat”. Fostul șef științific al Pfizer acuză că „al doilea val” a fost falsificat cu ajutorul testelor Covid


Un video cu dr. Michael Yeadon, fost vicepreședinte și șef științific al companiei Pfizer, relevă că așa-numitul „al doilea val” al coronavirusului este complet inexistent si a respins astfel necesitatea unui vaccin pentru a pune capăt pandemiei.

Dr. Michael Yeadon a descoperit că guvernul britanic își folosește expertiza în mod „incompetent” ca răspuns la Covid-19. Grupul consultativ științific al guvernului britanic pentru situații de urgență (SAGE) a înțeles greșit multe lucruri despre virusul Covid-19, spune dr. Yeadon.

Potrivit dr. Yeadon, „nu există știință care să sugereze că ar trebui să se întâmple un al doilea val”. Testele Covid-19 sunt științe nedorite , spune el, iar întreaga idee a „cazurilor noi” care se înmulțesc exponențial este falsă.Acuzatii la adresa Grupului de Consiliere Științifică pentru Urgențe (SAGE)
Omul de stiinta britanic a criticat Grupul de Consiliere Științifică pentru Urgențe (SAGE), care a avut un rol proeminent în stabilirea restricțiilor. El a spus că SAGE nu are expertiza esențială în domeniul în legătură cu care se pronunță si a subliniat două erori fundamentale pe care grupul le-a făcut în supozițiile sale, ceea ce face ca și concluziile generale să fie fundamental greșite.

Presupunerea greșită a SAGE este că „100% din populație este susceptibilă să ia virusul și că nu există nici un fel de imunitate preexistentă”.

„SARS-CoV-2 este nou, coronavirușii nu sunt”

Yeadon afirmă că ideea imunitătii preexistente este „ridicolă deoarece, deși SARS-CoV-2 este nou, coronavirușii nu sunt.

Savantul a spus că, există cel puțin „patru coronaviruși endemici care circulă liber în Marea Britanie”.

Persoanele care au fost infectate de „una sau mai multe dintre aceste endemii, gripe comune care au produs coronaviruși în trecut, au o imunitate (celule T) durabilă și robustă, nu doar la acești viruși, dar și la virușii cu grad mare de rudenie.Dr. Yeadon a afirmat că SAGE și-a demonstrat lipsa de competență pentru că „nu a luat în considerare o asemenea inter-reacție si demonstrează astfel lipsa de înțelegere necesară pentru a construi un model suficient de fiabil pentru a fi utilizat”.

„Aproape toate testele Covid-19 produc falsuri pozitive”, avertizează dr. Yeadon
Imunitatea comunitară este semnificativ mai mică decât susțîn experții, spune dr. Yeadon.

În ceea ce privește „pandemia”, dr. Yeadon spune că „s-a terminat în mod fundamental”, afirmând ca au fost atinsi toti factorii importanti, de la spitalizări, utilizarea UPU și decese.

„Dacă nu am obține tot timpul datele de testare de la televizor, ați concluziona pe bună dreptate că pandemia s-a terminat, deoarece nu s-a întâmplat nimic”, susține dr. Yeadon.

„Desigur, oamenii merg la spital, trecând în sezonul gripal de toamnă … dar nu există știință care să sugereze că ar trebui să se întâmple un al doilea val”.

Într-o lucrare publicată luna aceasta, „Cât de probabil este un al doilea val?”, dr. Yeadon și doi dintre colegii săi, oameni de știință scriu:

„S-a observat pe scară largă că, în toate țările puternic afectate din Europa și în mai multe state din SUA, la fel, forma curbelor zilnice de deces în raport cu timpul este similară cu a noastră din Marea Britanie. Multe dintre aceste curbe nu sunt doar similare, ci aproape super impozabile.Din datele din Marea Britanie, Suedia, SUA și lume, se poate observa că, în toate cazurile, decesele au crescut în martie până la mijlocul sau la sfârșitul lunii aprilie, apoi au început să se reducă într-o pantă lină care s-a aplatizat în jurul sfârșitului din iunie și continuă până astăzi. Cu toate acestea, cazurile se bazează pe testare, cresc în mod sălbatic”.

Dr. Yeadon spune că „pandemia” există doar în mintea bolnavilor care insistă să forțeze societatea să rămână permanent blocată.

YouTube a eliminat video-ul in care imunologul își explica ideea. A fost publicat vineri și este disponibil pe Facebook, dar din anumite motive a fost interzis de YouTube. Reprezentantii platformei au spus că video-ul respectiv a încălcat „condițiile de furnizare a serviciilor”.

Vezi Twitter


Marea Britanie va intra în LOCKDOWN NAȚIONAL de săptămâna viitoare pentru a „salva Crăciunul”


Premierul britanic Boris Johnson va impune un blocaj național săptămâna viitoare după ce consilierii săi științifici au avertizat că NHS ar putea fi copleșit până la jumătatea lunii decembrie și că peste 85.000 de persoane ar putea muri în această iarnă.

Se așteaptă ca această mișcare dramatică să fie anunțată săptămâna viitoare, a informat ziarul Times și Daily Mail vineri seară, citând surse din Downing Street. Detaliile sau durata presupusului blocaj sunt încă necunoscute.

Johnson se va întâlni în weekend cu liderii Irlandei de Nord, Scoției și Țării Galilor pentru a elabora „o abordare comună a Crăciunului”, deoarece cabinetul său discută intrarea în noul blocaj.

Secretarul pentru sănătate și asistență socială, Matt Hancock, și ministrul cabinetului, Michael Gove, ar fi susținut măsura, în timp ce cancelarul Rishi Sunak are rezerve.Un studiu recent al Universității din Warwick a dat vina pe inițiativa „Eat Out To Help Out” a lui Sunak pentru creșterea cazurilor care au contribuit la „al doilea val” al virusului.

Rapoartele vin după ce comitetul SAGE a prezentat pentru Downing Street o evaluare care prezice că noul coronavirus se răspândește „semnificativ” mai repede decât previziunile inițiale ale „scenariului cel mai rău” și, dacă va continua pe situația actuală, ar ucide mai mult de 85.000 persoane iarna această.

Până în prezent, peste 46.000 de decese au fost atribuite coronavirusului, din aproximativ 992.000 de infecții din Marea Britanie de la începutul pandemiei.

Daily Mail a raportat că 50.000 de britanici se infectau în fiecare zi, citând Oficiul Național de Statistică. Cu toate acestea, joi, Marea Britanie a înregistrat 23.065 de noi infecții și 280 de noi decese.

Oamenii de știință, conduși de profesorul șef medical Chris Whitty și consilierul științific șef Sir Patrick Vallance, l-au avertizat pe Johnson că toate spitalele din Anglia vor fi pline până pe 17 decembrie.Vineri dimineață, ministrul de externe Dominic Raab încă apăra strategia actuală pe niveluri de alertă, spunând că un blocaj național va fi considerat ca „disperat nedrept” în zonele mai puțin afectate.

Criticii de blocare au denunțat noțiunea de blocare a „întrerupătorului de circuit”, spunând că astfel de măsuri anterioare nu au făcut nimic sau nimic pentru a opri virusul.

„Conceptul unui blocaj de patru săptămâni pentru a salva Crăciunul este încă o politică mai crudă și inumană, care va alimenta și mai mult criza în creștere a sănătății mintale – totul justificat prin menținerea unei speranțe false”, a spus Jon Dobinson din grupul Recovery. „Oamenii mor din cauza blocării și restricțiilor: este timpul să ne concentrăm asupra acestui lucru.”

Experții care îl sfătuiesc pe Johnson cred că Marea Britanie este pe cale să facă față a 1.000 de decese pe zi în decurs de o lună, dacă nu se schimbă nimic. Guvernului i se spusese anterior să se pregătească pentru 85.000 de decese în această iarnă, cu 500 de decese pe zi și peste 300.000 de persoane spitalizate, dar SAGE a spus că lucrurile s-au accelerat deja după acest „scenariu rezonabil în cel mai rău caz”.Poți ieși mai devreme la pensie cu 13 ani! Klaus Iohannis a semnat. Ce români pot beneficia de reducerea vârstei de pensionare


Acești români pot ieși mai devreme la pensie. Președintele Klaus Iohannis a semnat legea prin care această categorie de români poate ieși la pensie chiar și cu 13 ani mai devreme.
Această categorie de români poate ieși la pensie cu 13 ani mai devreme
Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat un act pentru personalul din industria feroviară, prin care aceștia au mai multe beneficii, cel mai important dintre ele fiind acela că ar putea ieși la pensie chiar și cu 13 ani mai devreme.

Aceeași lege prevede și mai multe beneficii ale personalului feroviar, dar și al familiilor acestora.

Pensionarea personalului feroviar
Personalul feroviar se poate pensiona, la cerere, dacă îndeplineşte condiţiile privind stagiul minim de cotizare şi vârsta standard de pensionare prevăzute de Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificările şi completările ulterioare.

Personalul feroviar, care a realizat stagiul complet de cotizare, potrivit legii, din care cel puțin 30 de ani în activitățile prevăzute la art. 35, are dreptul la reducerea vârstei standard de pensionare cu 5 ani fără aplicarea procentului de diminuare a cuantumului pensiei stabilit de lege.
Prin derogare de la prevederile Legii nr. 263/2010, cu modificările şi completările ulterioare, personalul feroviar beneficiază, prin cumul, de reducerea prevăzută la alin. (2) şi de reducerea vârstei standard de pensionare pentru activitatea desfăşurată în locurile de muncă încadrate în grupele I şi a II-a de muncă, respectiv în condiţii deosebite sau speciale de muncă. Reducerea cumulată nu poate fi mai mare de 13 ani.

Membrii de familie ai personalului feroviar beneficiază de pensie de urmaş în condiţiile prevăzute de legislaţia privind sistemul public de pensii.

Ce drepturi are personalul feroviar
salariu lunar compus din salariul de bază, indemnizaţii, sporuri, premii, prime şi alte adaosuri al căror cuantum se stabileşte conform legii, contractului individual de muncă şi/sau contractului colectiv de muncă;
beneficiază gratuit de asistenţă şi servicii medicale şi psihologice, în caz de boală sau de accidente, de proteze, de orteze sau de alte dispozitive medicale, precum şi de medicamente
indemnizaţii pentru incapacitate temporară de muncă determinată de boală sau de accident de muncă în conformitate cu legislaţia în vigoare;
călătorie gratuită pe calea ferată, atât în interes personal, cât şi în interes de serviciu, în condiţiile legii;
beneficiază, în cazul concedierilor colective, de o sumă compensatorie al cărui cuantum nu poate fi mai mic decât nivelul a de 5 ori câştigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului de stat, în condiţiile stabilite prin contractul colectiv de muncă;
primește locuinţă de intervenţie, de serviciu, socială sau de protocol, după caz;

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu Links: Filme Seriale