Showing posts with tag: cum

Vlăduța Lupău a fost rănită în urma unui accident pe care l-a avut în Cluj. Cum se simte cântăreața FOTO


Vlăduța Lupău a trecut prin momente nu prea plăcute, după ce a fost implicată într-un accident, în județul Cluj. Fanii vedetei s-au panicat, dar când aceasta a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, au putut sta liniștiți.
Vlăduța Lupău a fost rănită în urma unui accident
Vlăduța Lupău le-a povestit urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare că a avut parte de un accident în timp ce se plimba prin Cluj. Vedeta le-a arătat fanilor poze de la locul cu pricina și cu urmările pe care le-a avut accidentarea respectivă.

În timp ce se plimba pe străzile din centrul orașului Cluj, cântăreața a căzut și s-a zgâriat pe mâini. Din fericire, rănile nu sunt grave și vedeta nu a avut nevoie de spitalizare, dar durerile sunt, totuși, prezente.

Astfel, Vlăduța Lupău a postat un mesaj ironic pe rețelele de socializare, în care le povestește fanilor săi cum s-a ales cu acele zgârieturi.

„Vreau să vă zic ce model frumos mi-am făcut. Acest model l-am făcut după o căzătură chiar în centrul Clujului. Este un model frumos”, a explicat Vlăduța Lupău, într-o postare făcută pe Instagram.

Vlăduța Lupău, sărbătorită de Sfânta Maria
Mâinile sale sunt cele mai afectate, iar în imaginile publicate pe rețelele de socializare se poate observa că are niște răni vizibile, dar care ar trebui să treacă destul de ușor cu niște unguent special, recomandat de medici. O cremă cicatrizantă ar trebui să fie suficientă pentru ca rănile cântăreței e muzică populară să fie vindecate.
Ziua de 8 septembrie este una specială pentru Vlăduța Lupău, pentru că ea își serbează ziua onomastică. Numele complet al cântăreței este Vlăduța Mărioara Lupău, astfel că este una dintre sărbătoriții zilei acestei extrem de speciale pentru creștini.

„Fain îi numele Mărie”, scria artista pe pagina ei de Instagram în urmă cu aproape o lună, când creștinii au sărbătorit Adormirea Maicii Domnului.


Florin Salam a ajuns la audieri, în cazul clanului Duduianu! Artistul a povestit cum era terorizat de fiii lui Cristofor și pus să cânte gratis pentru ei


După ce sora lui a depus mărturie în dosarul clanului Duduianu, pentru a-l ajuta pe Florin Salam să scape de „terorile” băieților lui Cristofor, și cântărețul, la rândul lui, a fost chemat la audieri pentru a povesti cum au stat lucrurile între el și temuții interlopi.
Florin Salam le-a declarat polițiștilor, prin intermediul acestor audieri legate de mafioți, câți bani cere la o nuntă sau la un botez. Oamenii legii au fost șocați când au auzit sumele enorme pe care le câștigă cântărețul.

Florin Salam a ajuns în fața polițiștilor pentru a cere pedepsirea fraților Anaser și Aramis Duduianu, fiii legendarului Cristofor. În acest context, artistul a fost nevoit să mărturisească ce sume de bani încasează la o cântare, spunând că el cere între 100.000 și 150.000 de euro

„Cred că am fost la cel puțin 10-15 cântări pentru ei, unde nu am luat niciun ban, deși în mod normal tariful meu ar fi fost pentru aceste cântări 100.000 – 150.000 de euro”, a spus manelistul în fața anchetatorilor.
Obligat să cânte mereu gratis pentru Duduieni

Acesta a mai spus că, de multe ori, a încercat să scape și a motivat că în zilele în care erau programate petrecerile respective este deja rezervat, Duduienii reușeau, de fiecare dată, să mute data evenimentelor la care Salam trebuia să cânte în așa fel încât cântările respective să aibă loc. În încheierea declarației sale, Salam a subliniat clar că dorește „tragerea la răspundere a lui Duduianu Florin, zis Anaser, și Constantin Nicolae, zis Aramis, pentru comiterea infracțiunii de șantaj”.


Cum arată casa în care locuieşte Mirela Vaida. Este loc pentru ea, pentru soţ, pentru cei trei copii ai lor, dar şi pentru soacra vedetei


Are trei copii şi e nevoie de spaţiu. Mirela Vaida, soţul, copiii şi soacra locuiesc într-o casă mare, în apropiere de Bucureşti. Au avut nevoie de spaţiu, dar şi de aer, aşa că acum stau lângă pădure.
În mai 2019, Mirela Vaida a anunţat că s-a mutat în casă nouă. Vedeta şi soţul au decis să stea la casă. Au trei copii aşa că era nevoie de multe dormitoare, de mult spaţiu pentru o familie aşa de mare:

„Casă mare, 5 camere, spaţioasă, luminoasă, teren muult, să alerge iezii, manzii şi copiii.. Pădurea e imediat lângă noi, adică ne pică în curte, vedem căprioarele dimineaţă şi porcii mistreţi. Mai vedem şi serpisori, fluturaşi şi albine, că deh.. am vrut lângă pădure…E o linişte totală.. dar şi prea multă linişte dăunează că eu sunt bolnavă dacă nu mă aud şi… mă cam aud!! Îmi zic vecinii că, de când m-am mutat, le-am distrus ecosistemul şi liniştea.. Pădurea are ecou şi propagă sunetul vocii mele în tot cartierul.. Pff!! defect profesional, ce să-i faci.. ştie toată lumea când mâncăm, ce mâncăm, când face Carla pipi, când s-a lovit Vladimir, când urlă Tudor de foame… suntem prezenţi în viaţa vecinilor, volens-nolens..”, scria pe blogul său vedeta.

De ceva vreme, şi soacra vedetei locuieşte cu ei. A fost nevoie să se mute împreună pentru a o ajuta cu copiii. La un moment dat, Mirela Vaida glumea despre cum se înţelege cu mama soţului ei:
„Aşadar, surprindere şi bucurie am simţit când am aflat că-mi vine soacra în ajutor, că la mine în casă e treaba: aspirat zilnic, pus la spălat 2-3 maşini de rufe, călcat cămăşi, lenjerii, pantaloni etc, făcut mâncare vreo 3-4 feluri, că suntem mulţi şi avem gusturi diferite, strâns jucării, şters praful, plimbat copilul mic, dus la activităţi diverse copiii mari, băiţa de seară, povestea de noapte bună etc, etc… Asta e varianta fericită, când toţi sunt sănătoşi. În varianta în care toţi sunt bolnăviori, mai adăugaţi camere de garda, tratamente, comprese reci şi nopţi nedormite la cele de mai sus.

Eh, dar “Coana” Titza se ţine bine: slabă, înalta, mi-a verificat dulapul să vadă ce îi vine din haine. Adică ce mi-a rămas mie mic îi vine ei. Şi cum mie, Slavă Domnului, mi-au rămas mici toate , mi-a luat gecile de piele, blugii boyfriend, tricourile mulate, ochelarii de soare şi pleacă la plimbare cu copilul… stă câte-o juma de zi afară. Trebuie să insist, să o chem, să îi spun că eu la ora 14 tre’ să fiu în redacţie şi că e musai să vină acasă pentru a avea timp să-l şi alaptez.
Trăi, neneacă! Într-o zi am venit ruptă de oboseală de la emisiune : avusesem o zi plină, cu repetiţii alături de Zaza band, alergătură la primărie cu nişte acte, alergătură la copil să-l alăptez, apoi fuga la emisiune. Seară, la 8, când am intrat în casă, Titza mea juca remmy cu bona. Făceau campionat. Titza o bătuse la puncte, bona câştigase la scor. Era competiţie mare!”


Foto: Facebook


Horia Brenciu a vorbit despre mama biologică a băiețelui lui Toma. Cum i-a salvat viața micuțului
Horia Brenciu are o familie frumoasă fericită alături de partenera lui de viață, Alice. Însă, el a umit pe toată lumea în urmă cu patru ani când a anunțat că și-a mărit familia. Artistul a dezvăluit că el și Alice, părinții a trei fete, au adoptat și un băiețel, pe nume Toma.

Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu s-au cunoscut în anii 90, pe vremea când erau colegi la celebra emisiune de la TVR, „Şcoala Vedetelor, şi formează un cuplu din 2006, iar în 2014 s-au căsătorit.

Aceştia mai aveau împreună o fetiţă, pe nume Mina, în vârstă de şapte ani, iar Alice Dumitrescu mai are două fiice din relaţii anterioare: Andreea, în vârstă de 28 de ani, din căsătoria cu fostul soţ, şi Maria, în vârstă de 20 ani, născută în urma unei scurte relaţii pe care mama sa a avut-o cu un coleg de breaslă, dar Horia le consideră fetele lui.

În 2016, l-au adoptat pe Toma, iar de atunci au simțit că familia lor este acum completă. Micuțul s-a încadrat foarte bine în familia lor.
Horia a mărturisit că îl va lăsa să-și cunoască mama biologică
„Toma este băiatul nostru (…). Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice sta cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele, a declarat fericit Horia Brenciu.

Îndrăgitul artist a dezvăluit într-un interviu acordat Eugeniei Vodă la TVR1 cum a decis să îl adopte pe Toma și practic cum i-a salvat viața.

„Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, ‘Nu-l avortează, îl vrem noi!’. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele necesare unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare’, a dezvăluit Horia Brenciu la ‘Profesioniştii’

Vedeta PRO TV a precizat și cum va proceda în momentul în care copilul va crește și va dori să își cunoască mama biologică.
„Un copil adoptat nu e o jucărie. Şi nu depui dragoste numai când e mic şi e drăgălaş. (…) Acel copil e al tău pe vecie, îţi schimbi oarecum gândurile, drumurile, priorităţile. A iubit pe cineva este o responsabilitate. Se poate întâmpla ca Toma, la o anumită vârstă, să vrea să o cunoască. Şi o să fac ceea ce vrea copilul. Când vrea un copil ceva, îl susţin. Dacă e vorba de fericirea copilului… pentru că ea e prioritară’, a spus Horia Brenciu.

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu Links: Filme Seriale