Un pensionar a vrut să își dea foc în fața Ministerului Muncii. Care a fost motivul din spatele acestui gest

un-pensionar-a-vrut-sa-isi-dea-foc-740x416-1.jpg

Un pensionar a vrut să își dea foc în fața Ministerului Muncii. Care a fost motivul din spatele acestui gest

Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Un pensionar a vrut să își dea foc în fața Ministerului Muncii. Care a fost motivul din spatele acestui gest

Un pensionar a vrut să își dea foc în fața Ministerului Muncii. Care a fost motivul din spatele acestui gest


Un pensionar a vrut să își dea foc în fața Ministerului Muncii, dar a fost oprit de jandarmi, a anunțat Violeta Alexandru, ministrul Muncii și Protecției Sociale, printr-o postare pe pagina de Facebook.

Care a fost motivul din spatele gestului
Pensionarul ar fi vrut să se incendieze în fața Ministerului Muncii, fiind nemulțumit de decizia din dosarul său de pensioanre. Bărbatul a fost oprit la timp de jandarmi.„Un domn pensionar, după mai multe runde de dialog cu reprezentanţii ministerului, nemulţumit de răspunsurile primite, a vrut să se incendieze în faţa Ministerului Muncii. L-am invitat, de îndată ce a sosit la minister, să vorbim. A refuzat dialogul şi a vrut să îşi dea foc, jandarmii oprindu-l să facă acest gest şi conducându-l, conform procedurii, la secţia de poliţie”, a anunțat ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru, într-o postare pe pagina de Facebook.

Ministrul a notat că soluția este dialogul și nu gesturile extreme, fiind nemulțumită de gestul bărbatului.

,,Soluția este întotdeauna dialogul, nu gesturile extreme. Sunt și greșeli în deciziile de pensionare dar sunt și multe decizii ale instanțelor care interpretează (și nu comentez nicio decizie a instanței, niciodată!) diferit cadrul legal față de Casele de pensii, după cum sunt și situații în care, deși fundamentate legal, deciziile nu sunt conform așteptărilor oamenilor fără să se poată imputa ceva funcționarilor Casei de Pensii care trebuie să respecte cadrul legal”, a adăugta Violeta Alexandru.Ministrul Muncii a subliniat că, imediat după încident, s-a deplasat personal la secția de poliție, pentru a discuta cu pensionarul care a recurs la acest gest, chiar dacă i-a fost refuzat dialogul, prima dată.

„Am mers eu la secţia de poliţie – chiar dacă invitaţia mea la dialog a fost refuzată – şi am avut o discuţie civilizată cu domnul pensionar ca şi prima dată când m-a apelat telefonic şi când m-am ocupat să fie contactat de reprezentanţii ministerului pentru a i se verifica situaţia, respectiv pentru a i se comunica punctul de vedere pe marginea dosarului. Punct de vedere fundamentat pe argumente legale, dar care îl nemulţumeşte”, a mai explicat ministrul.

Violeta Alexandru a mai precizat că va solicita o nouă analiză a dosarului de pensionare al persoanei în cauză.

Un pensionar a vrut să își dea foc în fața Ministerului Muncii. Care a fost motivul din spatele acestui gest Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Un pensionar a vrut să își dea foc în fața Ministerului Muncii. Care a fost motivul din spatele acestui gest , Mozocu.Org , Un pensionar a vrut să își dea foc în fața Ministerului Muncii. Care a fost motivul din spatele acestui gest , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Un pensionar a vrut să își dea foc în fața Ministerului Muncii. Care a fost motivul din spatele acestui gest , Mozocu, Un pensionar a vrut să își dea foc în fața Ministerului Muncii. Care a fost motivul din spatele acestui gest

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top