Școlile ar putea fi redeschise de pe 11 ianuarie! Anunțul ministrului Educației: „Cât mai repede posibil”

img.jpg

Școlile ar putea fi redeschise de pe 11 ianuarie! Anunțul ministrului Educației: „Cât mai repede posibil”

Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Școlile ar putea fi redeschise de pe 11 ianuarie! Anunțul ministrului Educației: „Cât mai repede posibil”

Școlile ar putea fi redeschise de pe 11 ianuarie! Anunțul ministrului Educației: „Cât mai repede posibil”


Veste importantă pentru elevi și profesori! Școlile ar putea fi redeschise în mod etapizat pe de data de 11 ianuarie. Ministrul Educației a făcut marele anunț și a explicat cum se vor putea desfășura cursurile.

Școlile ar putea fi redeschise de pe 11 ianuarie!
Anunțul ministrului Educației: „Cât mai repede posibil”
Veste importantă pentru elevi și profesori! Școlile ar putea fi redeschise în mod etapizat pe de data de 11 ianuarie. Ministrul Educației a făcut marele anunț și a explicat cum se vor putea desfășura cursurile.Vacanța de iarnă pentru elevi va lua sfârșit pe data de 11 ianuarie, iar noul an poate aduce schimbarea mult așteptată de majoritatea copiilor, dar și de căre profesori. Potrivit ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, redeschiderea școlilor se va face etapizat din luna ianuarie și se iau în considerare mai multe scenarii.

Școlile s-ar putea deschide pe 11 ianuarie

Una dintre variante ar fi ca prima dată să se reîntoarcă la școală cei de la grădinițe și școlile primare și apoi școala gimnazială și învățământul preuniversitar, respectiv învățământul universitar. Pentru ca acest lucru să fie posibil, trebuie să se consulte cu specialiștii în epidemiologie pentru a nu se confrunta cu un nou val de infectări cu coronavirus și pentru a menține situația sub control. De asemenea, se va lua în vedere și procedurile din alte state.

„Sunt două decizii importante care trebuie luate, în principiu, în această săptămână. Una vizează redeschiderea școlilor, fiind avansată data de 11 ianuarie, însă e doar o variantă în lucru. Asta însemnă că cei de la grădiniță și elevii școlilor primare ar putea să se întoarcă la școală chiar din acest semestru. Astfel, semestrul II, care începe pe 8 februarie, i-ar găsi deja în bănci. În acest sistem de învățământ sunt peste 3 milioane de elevi și peste 500.000 de studenți.”, a spus ministrul Educației.

Dorința tuturor este de a ne întoarce cât mai repede la normalitatea cu care eram obișnuiți înainte să apară pandemia de coronavirus, iar autoritățile fac tot posibilul pentru a ține sub control situația epidemiologică, pentru a nu exista riscuri majore. Sorin Cîmpeanu a mai precizat faptul că se urmărește reluarea fizică a cursurilor preuniversitare și universitare, iar acest lucru ar putea avea loc chiar la începutul anului 2021, în condițiile în care se vor respecta cu strictețe indicațiile specialiștilor.“În Educație pot spune că avem o serie de urgențe. Urgențe care țin în primul rând de modul în care vom reuși să deschidem școlile cât mai repede posibil din perspectiva epidemiologică, începând fie și gradual cu grădinițele și învățământul primar, continuând cu învățământul gimnazial, liceal și universitar. Am prioritizat deja grădinițele și învățământul primar. Ne dorim acest lucru.”, a mai adăugat ministrul Educației.

Vacanța de iarnă se încheie oficial pe 10 ianuarie 2021, pe 11 ianuarie urmând să înceapă cursurile pentru încă trei săptămâni de școală din Semestrul I. Următoarea vacanță școlară prevăzută în calendar este pe data de 30 ianuarie și se încheie pe 7 februarie.

Școlile ar putea fi redeschise de pe 11 ianuarie! Anunțul ministrului Educației: „Cât mai repede posibil” Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Școlile ar putea fi redeschise de pe 11 ianuarie! Anunțul ministrului Educației: „Cât mai repede posibil” , Mozocu.Org , Școlile ar putea fi redeschise de pe 11 ianuarie! Anunțul ministrului Educației: „Cât mai repede posibil” , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Școlile ar putea fi redeschise de pe 11 ianuarie! Anunțul ministrului Educației: „Cât mai repede posibil” , Mozocu, Școlile ar putea fi redeschise de pe 11 ianuarie! Anunțul ministrului Educației: „Cât mai repede posibil”

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top