Reacția AUR după ce UDMR a spus că ”nu era nevoie de așa ceva în Parlament”: ”UDMR nu își are locul în Parlamentul României”

130038758_10158068009292266_1239303938860837658_n.jpg

Reacția AUR după ce UDMR a spus că ”nu era nevoie de așa ceva în Parlament”: ”UDMR nu își are locul în Parlamentul României”

Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Reacția AUR după ce UDMR a spus că ”nu era nevoie de așa ceva în Parlament”: ”UDMR nu își are locul în Parlamentul României”

Reacția AUR după ce UDMR a spus că ”nu era nevoie de așa ceva în Parlament”: ”UDMR nu își are locul în Parlamentul României”


AUR a reacționat la declarația UDMR, care a spus că ”nu era nevoie de așa ceva în Parlamentul României”, transmițând că, de fapt, formațiunea maghiară ”nu își are locul” în legislativ.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a catalogat drept ”absurde” declarațiile lui Kelemen Hunor, ”care consideră că AUR nu are ce căuta în Parlament”, se arată copreședintele formațiunii, George Simion.

„UDMR nu își are locul în Parlamentul României. Respectăm comunitatea maghiarilor din România și avem candidați etnici maghiari în AUR care intră în Legislativ. AUR se opune, însă, constituirii și funcționării formațiunilor politice pe criterii etnice iar în acest sens va demara o campanie națională pentru modificarea Constituției în sensul interzicerii formațiunilor politice pe criterii etnice”, transmite liderul AUR.Kelemen Hunor: ”Vom vedea ce se va întâmpla mai departe”

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat luni la RFI că ”nu era nevoie de așa ceva în Parlamentul României, în 2020”, referindu-se la intrarea AUR în legislativ după alegerile de duminică.

”Nu era nevoie de o astfel de forță în Parlament, dar cetățenii au rezolvat această problemă și vom vedea ce se va întâmpla mai departe și cum se va comporta acest partid în Parlament, dar din punctul meu de vedere, nu era nevoie de așa ceva în Parlamentul României, în 2020”, a spus Kelemen.

AUR a obținut 9% la alegerile parlamentare și a intrat astfel în Parlament, în timp ce UDMR a întrunit 5% din voturile alegătorilor, potrivit rezultatelor parțiale.

Sursa: StirileProTV

Reacția AUR după ce UDMR a spus că ”nu era nevoie de așa ceva în Parlament”: ”UDMR nu își are locul în Parlamentul României” Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Reacția AUR după ce UDMR a spus că ”nu era nevoie de așa ceva în Parlament”: ”UDMR nu își are locul în Parlamentul României” , Mozocu.Org , Reacția AUR după ce UDMR a spus că ”nu era nevoie de așa ceva în Parlament”: ”UDMR nu își are locul în Parlamentul României” , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Reacția AUR după ce UDMR a spus că ”nu era nevoie de așa ceva în Parlament”: ”UDMR nu își are locul în Parlamentul României” , Mozocu, Reacția AUR după ce UDMR a spus că ”nu era nevoie de așa ceva în Parlament”: ”UDMR nu își are locul în Parlamentul României”

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top