Probleme în familia medicului Zamfir! Tatăl său a fost operat de urgență. „Nu voiam ca Radu să ajungă în situația de a-și opera părintele”

27460018_1557602290962197_4110147685420457875_n-1.jpg

Probleme în familia medicului Zamfir! Tatăl său a fost operat de urgență. „Nu voiam ca Radu să ajungă în situația de a-și opera părintele”

Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Probleme în familia medicului Zamfir! Tatăl său a fost operat de urgență. „Nu voiam ca Radu să ajungă în situația de a-și opera părintele”

Probleme în familia medicului Zamfir! Tatăl său a fost operat de urgență. „Nu voiam ca Radu să ajungă în situația de a-și opera părintele”


Medicul Radu Zamfir a trecut prin clipe dificile, după ce a participat la operația tatălui său. Mihai Zamfir, în vârstă de 78 de ani, a fost operat de urgență de peritonită perforată. În acest moment, tatăl cadrului medical este în afara pericolului.

Probleme în familia medicului Zamfir
Medicul Radu Zamfir a trecut prin clipe grele, după ce a fost nevoit să participe la operația tatălui său. Situația s-a înrăutățit pentru Mihai Zamfir, după ce s-a internat de COVID-19.„M-am internat… am crezut eu că pentru o zi-două. Și când colo am stat vreo două săptămâni bune pentru că au mai survenit niște alte complicații. Am stat o săptămână la Terapie Intensivă. Nu am avut simptome specifice coronavirusului, m-am testat întâmplător. Cred că am luat virusul din tren. M-am izolat la începutul pandemiei, acasă, la țară, și am rărit interacțiunile cât s-a putut”, a spus Radu Zamfir pentru Antena 3.

Mihai Zamfir a mai precizat că situația în care a fost pus fiul lui a fost una extrem de dficilă, după ce a fost nevoit să își opereze părintele.

„N-aș fi vrut să fiu în pielea lui, să fiu în situația să își opereze părintele. Fiul meu a fost un pic mai mult decât un erou pentru mine. Am trecut printr-o situație gravă, dar niciun moment nu am avut senzația de pericol. Nu poți să mori de frică pentru că Dumnezeu îți hotărăște un moment în care ieși din lumea asta”, a mai mărturisit el.

După ce operația a decurs bine, Mihai Zamfir a fost externat din spital pe 23 decembrie.

„Viața ne-a adus în ipostaza asta, o complicație care s-a întâmplat să fie chirurgicală. Mi-am luat inima în dinți și l-am operat, trebuia să îl facem bine. Trebuie să te detașezi, să tratezi leziunea, să-l privești cât se poate ca pe un pacient”, a mai declarat medicul Radu Zamfir.
Mihai Zamfir, operat de peritonită perforată
Mihai Zamfir, tatăl medicului Radu Zamfir, în vârstă de 78 de ani, a fost operat de peritonită perforată, după ce a fost infectat cu COVID-19. Tatăl medicului a fost nevoit să fie operat de urgență, iar fiul său a vrut să participe la operația dificilă la care a fost supus tatăl său la un alt spital decât la cel unde lucrează, adică la Spitalul Colentina, care are și suport COVID.

Medicul a mai precizat că era cel mai important lucru din lume să își aibă tatăl alături de el de Sărbători.

Tatăl medicului Radu Zamfir a oferit și câteva sfaturi în timpul pandemiei de coronavirus. Potrivit lui, oamenii ar trebui să fie mai atenți și să respecte mai mult măsurile de siguranță impuse de autorități.

”La urma urmei nu se pune problema numai că eu pățesc asta, se pune problema că pot să fac rău altuia și ăsta este un lucru cu care nu poți trăi”, a mai declarat Mihai Zamfir.

Probleme în familia medicului Zamfir! Tatăl său a fost operat de urgență. „Nu voiam ca Radu să ajungă în situația de a-și opera părintele” Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Probleme în familia medicului Zamfir! Tatăl său a fost operat de urgență. „Nu voiam ca Radu să ajungă în situația de a-și opera părintele” , Mozocu.Org , Probleme în familia medicului Zamfir! Tatăl său a fost operat de urgență. „Nu voiam ca Radu să ajungă în situația de a-și opera părintele” , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Probleme în familia medicului Zamfir! Tatăl său a fost operat de urgență. „Nu voiam ca Radu să ajungă în situația de a-și opera părintele” , Mozocu, Probleme în familia medicului Zamfir! Tatăl său a fost operat de urgență. „Nu voiam ca Radu să ajungă în situația de a-și opera părintele”

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top