Cum arată iubita de 28 de ani a lui Aurel Tămaș

118159563_3489025514524469_2712071678806244433_n-1.jpg

Cum arată iubita de 28 de ani a lui Aurel Tămaș

Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Cum arată iubita de 28 de ani a lui Aurel Tămaș

Cum arată iubita de 28 de ani a lui Aurel Tămaș


Aurel Tămaș a divorțat de fosta lui soție după 20 de căsnicie. Cei doi soți au hotărât să pună capăt relației lor, iar motivul ar fi noua parteneră a cântărețului de muzică populară.

Cum arată iubita de 28 de ani a lui Aurel Tămaș
Aurel Tamaș a divorțat de soția sa după o căsnicie de 20 de ani. Potrivit unor surse, acesta are o altă parteneră cu 30 de ani mai tânără, fiind un model de succes, cu o activitate interesantă în modelling.Chiar dacă artistul de muzică populară neagă relația, apropiații celor doi susțin altceva, iar soția sa confirmă acest lucru. Eliza Ancău are 28 de ani și a fost studentă la Facultatea de Științe Politice din Cluj. Tânăra a câștigat mai multe concursuri de frumusețe , inclusiv Miss România. Apropiații celor doi precizează că tânăra se bucură necondițioant de atenția iubitului mai în vârstă decât ea cu 30 de ani.

„Tămaş o răsfaţă cu tot ce-i pofteşte inima. A luat-o cu el în America, îi cumpără bijuterii, haine, o ajută cu tot. Ei se feresc foarte mult, nu ies împreună, însă oamenii de pe aici au aflat. Şi soţia lui Aurel ştia de această amantă, însă nu a vrut să tulbure apele. De ce să facă scandal, mai ales când au şi un băiat şi se pot face de ruşine aici în oraş?! Aurel şi Marieta stau împreună însă nu mai au nici o treabă”, a declarat o sursă din anturajul artistului.

Soția artistului știa de aventura soțului?!
Surse din anturajul celor doi soți, au precizat că soția lui Aurel Tămaș știa de aventura soțului ei, însă din cauza bârfelor a preferat să nu vorbească.

“Fiecare îşi trăieşte viaţa cum vrea pentru că suntem liberi. Domnişoara cu care e soţul meu e şi ea o domnişoară şi nu mă interesează prea mult despre ea. Nu sunt divorţată de Aurel Tămaş şi îl iubesc pentru că e soţul meu” , a declarat soția lui Aurel Tămaș.

Tânăra de 28 de ani a lucrat în emisiunea artistului, iar acum aceasta îl impresariează pe Aurel Tămaș, motiv pentru care artistul susține că relația dintre ei doi este strict profesională.

„Nu este adevărat. Fata asta lucrează la televiziune la mine, s-a ocupat de managerierea unor artişti şi a mers în America pentru că ea a organizat turneul. Din partea unora, m-ar putea cupla şi cu bărbaţi”, a declarat artistul.eliza ancau munteanu

eliza ancau munteanu

eliza ancau munteanu

eliza ancau munteanu

eliza ancau munteanu

eliza ancau munteanu

Cum arată iubita de 28 de ani a lui Aurel Tămaș Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Cum arată iubita de 28 de ani a lui Aurel Tămaș , Mozocu.Org , Cum arată iubita de 28 de ani a lui Aurel Tămaș , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Cum arată iubita de 28 de ani a lui Aurel Tămaș , Mozocu, Cum arată iubita de 28 de ani a lui Aurel Tămaș

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top