Cu cât vor crește pensiile în 2021? Violeta Alexandru a confirmat vestea bună

132842775_222117282712628_4489485533295647808_n.jpg

Cu cât vor crește pensiile în 2021? Violeta Alexandru a confirmat vestea bună

Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Cu cât vor crește pensiile în 2021? Violeta Alexandru a confirmat vestea bună

Cu cât vor crește pensiile în 2021? Violeta Alexandru a confirmat vestea bună


Anul 2021 vine cu cel mai așteptat anunț pentru toți românii! Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat că, începând de anul următor, pensiile se vor majora. Măsura s-ar aplica în același timp și alocațiilor.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a confirmat, într-o intervenție la un post de radio, că anul 2021 va fi unul al majorărilor. Potrivit oficialului, nici pensiile, nici alocațiile nu vor fi uitate.

Cu cât vor crește pensiile în 2021
Cât despre valoarea majorării în cazul pensiilor, ministrul Muncii a evitat să ofere un procent clar, însă oficialul a dat de înțeles că nu va fi de 40%, cum a fost promis inițial.„Vor crește. Din punctul de vedere al liberalilor, lucrurile sunt foarte clare. În primul rând, în programul nostru de guvernare, pentru creșterea pensiilor am spus foarte clar că avem în vedere o creștere care să acopere 100% rata inflației și 50% din câștigul salarial mediu brut pe economie.

Cât despre alocații, Violeta Alexandru a precizat că alocațiile vor fi majorate în două tranșe, cu câte 20% în fiecare situație.

Ministrul Muncii s-a arătat sigură pe informațiile pe care le transmite. Violeta Alexandru a ținut să reamintească despre importanța unei situații economice echilibrate, care să presupună un număr suficient de angajați pe piața muncii.

2021, anul majorărilor?
Oficialul de la Ministerul Muncii a mai dezvăluit că deciziile vor fi luate în urma consultării cu colegii de Guvern, având în vedere că există o guvernare de coaliție, iar lucrurile trebuie decise împreună cu ceilalți reprezentanți.“Prin urmare, poziția PNL este foarte clară, de creștere atât a pensiilor, cât și a alocațiilor, cu o abordare echilibrată și bazată pe situația economică existentă, în sensul de creștere a numărului de salariați, pentru că de pe urma muncii lor și a contribuțiilor pe care le plătesc acești oameni care muncesc, putem acoperi toate aceste obligații, pe care le privim cu toată responsabilitatea. Suntem într-o guvernare de coaliție, aceste decizii se vor lua împreună cu ceilalți parteneri”, a explicat Violeta Alexandru.

În calitate de ministru de Finanțe, Florin Cîțu a declarat, în noiembrie 2020, că pensiile românilor vor fi mărite cu 8% în anul 2021.

„Noi estimăm, mizăm pe o creștere a pensiei în următorii patru ani cu 46%, anul viitor estimarea este de 8,1%”, a spus acesta.

Așadar, potrivit ultimelor calcule, punctul de pensie ar trebui să fie majorat în 2021 cu 117 lei, de la 1.442 de lei până la 1.559 lei.

Cu cât vor crește pensiile în 2021? Violeta Alexandru a confirmat vestea bună Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Cu cât vor crește pensiile în 2021? Violeta Alexandru a confirmat vestea bună , Mozocu.Org , Cu cât vor crește pensiile în 2021? Violeta Alexandru a confirmat vestea bună , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Cu cât vor crește pensiile în 2021? Violeta Alexandru a confirmat vestea bună , Mozocu, Cu cât vor crește pensiile în 2021? Violeta Alexandru a confirmat vestea bună

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top