Cine o ajută pe Raluca Pastramă să treacă peste despărțirea de Pepe: ”Ai fost mereu lângă mine”

78592144_490739421532265_4992704984006000640_n-1.jpg

Cine o ajută pe Raluca Pastramă să treacă peste despărțirea de Pepe: ”Ai fost mereu lângă mine”

Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Cine o ajută pe Raluca Pastramă să treacă peste despărțirea de Pepe: ”Ai fost mereu lângă mine”

Cine o ajută pe Raluca Pastramă să treacă peste despărțirea de Pepe: ”Ai fost mereu lângă mine”


Raluca Pastramă și Pepe au luat deciziai de a-și spune”Adio!” în acest an. Cu toate că sunt în plin proces de divorț, cei doi încă își duc dorul. Pe Raluca o ajută să depășească momentul chiar mama ei.

Cine o ajută pe Raluca Pastramă să treacă peste despărțirea de Pepe
Raluca Pastramă este afectată de despărțirea de Pepe. Iar ca să treacă peste divorțul de artist, Raluca a mărturisit că alături îi este mama ei. Mai exact, Raluca a scris șase versuri de ziua de naștere a mamei sale, prin care îi mulțumește pentru tot sprijinul, informează wowbiz.ro.”În fiecare clipă când îmi e greu, / Ești lângă mine și-ai fost mereu, / Tot mi-ai dаt mie, iar ție, prea puțin, / Tu ești icoana mea, MAMĂ îți spun.. / În fața TA mă-nchin! / La mulți ani, sufletu’ și inima din mine, mămica mea!”, a scris Raluca pe pagina sa de Instagram.

Chiar apropiații familiei Pastramă spun că Raluca discută, adesea, cu mama sa despre destrămarea relației cu Pepe.

”Raluca discută mai mult despre despărțire cu mama ei, fiindcă Ion Pastramă pare foarte afectat de decizia fiicei de a divorța. E încă foarte supărat pe cele întâmplate şi evită să pună sare pe rană. Ion Pastramă şi-a reprimit fiica în casa sa, alături de cele două nepoţele, Maria, de 8 ani şi patru luni, şi Rosa Alexandra, de cinci ani şi jumătate”, potrivit unor surse.

Tătăl Ralucăi Pastramă, afectat de divorțul fiicei sale
Ion Pastramă este la rândul său, afectat de divorțul prin care trece fiica sa. ”Raluca, Pepe este soţul tău şi tatăl copiilor tăi! Noi am fost mereu o familie respectabilă. Ştii asta, şi mai ştii că pentru noi nu există divorţ. Nu este deloc uşor să rezişti într-o căsnicie. Dar Pepe este soţul tău şi la o adică trebuie să mori acolo!” , sunt spusele unui apropiat al familiei Pastramă pentru Impact.ro , care susține că acestea ar fi fost cuvintele lui Ion Pastramă,

Raluca Pastramă nu vrea ca tatăl ei să mai fie implicat în această poveste a divorțului.“Nu-l mai amestecaţi pe tata! Mâine, poimâine o să aflu că a fost vina mamei. Nu există decât doi vinovaţi în această chestiune, eu şi Pepe!”, a declarat, în schimb, Raluca Pastramă.

Tot potrivit apropiaților familiei Pastramă, Raluca nu ar exclude o împăcare cu Pepe.”Raluca nu exclude însă varianta de a-și asculta tatăl, care a ţinut mereu la onoarea sa de familist, și pare decisă să încerce o împăcare cu Pepe, deși sunt multe lucruri de rezolvat între ei, căci și-au aruncat multe vorbe grele”, ne-au mai declarat apropiații celebrilor soți Pepe și Raluca Pastramă, aflați în plin proces de divorț„ au mai dezvăluit apropiații familiei.Pepe și Raluca Pastramă au decis să pună punct unei relații de opt ani și din care a rezultat două fetițe: Rosa și Maria.

„Salutare tuturor! Vreau sa fac un anunt extrem de important, pentru mine si cred ca si pentru voi. E trist totodata, dar e adevarat. Eu alaturi de Raluca nu vom mai porni pe acelasi drum. Mai exact vom divorta in curand. Este o decizie asumata, mai exact nu am avut incotro. A hotarat sa puna punct relatiei. In momentul de fata, nu mai locuim impreuna de mai bine de doua saptamani.

Dar de cand a hotarat acest lucru, dupa toate cele discutate si multele incercari de impacare, ne intelegem foarte bine. Chiar ne intelegem foarte bine, pentru ca am inteles niste lucruri si eu si ea. Nu mai exista tensiuni sau cel putin nu mai vrem sa fie acele tensiuni”, spunea Pepe la începutul lunii noiembrei, pe canalul său de youtube.

Cine o ajută pe Raluca Pastramă să treacă peste despărțirea de Pepe: ”Ai fost mereu lângă mine” Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Cine o ajută pe Raluca Pastramă să treacă peste despărțirea de Pepe: ”Ai fost mereu lângă mine” , Mozocu.Org , Cine o ajută pe Raluca Pastramă să treacă peste despărțirea de Pepe: ”Ai fost mereu lângă mine” , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Cine o ajută pe Raluca Pastramă să treacă peste despărțirea de Pepe: ”Ai fost mereu lângă mine” , Mozocu, Cine o ajută pe Raluca Pastramă să treacă peste despărțirea de Pepe: ”Ai fost mereu lângă mine”

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top