Cine e iubita lui Florin Cîțu? Noul premier este discret cu viața lui personală

132443077_840943260026705_3414814724788700192_n.jpg

Cine e iubita lui Florin Cîțu? Noul premier este discret cu viața lui personală

Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Cine e iubita lui Florin Cîțu? Noul premier este discret cu viața lui personală

Cine e iubita lui Florin Cîțu? Noul premier este discret cu viața lui personală


Florin Cîțu este noul premier al României. Ajuns pentru a doua oară în funcţia de prim ministru, e recunoscut drept un profesionist în domeniul finanţelor, cu studii în străinătate. Fiind extrem de discret în privinţa vieţii sale private, abia s-a aflat cine este iubita lui Florin Cîţu.

Florin Cîțu este un profesionist în domeniul finanțelor, fiind recunoscut pentru mandatele de la Ministerul de Finanțe. De asemenea, a fost validat ca premier și în luna martie a acestui an. Și chiar dacă este extrem de activ pe scena politică, viața personală a lui Florin Cîțu este mai puțin cunoscută.

Puțini români știu însă cine este iubita lui Florin Cîțu. Chiar un fost ministru al Finanțelor a făcut publice informații personale despre noul premier al României.

Într-o emisiune TV, fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, a numit-o pe colega sa de platou „doamna Cîțu”. Este vorba de Elena Calistru.

Cine este iubita lui Florin Cîțu
Așadar, iubita lui Florin Cîțu este nimeni alta decât Elena Calistru.Despre Elena Calistru se știe că este preşedinte şi co-fondator Asociaţiei Funky Citizens. Este recunoscută în viața publică, având o carieră în societatea civilă din 2008.

Elena Calistru s-a făcut remarcată prin proiectele sale din plan naţional şi internațional care se preocupă de bună guvernare, transparenţă și politică fiscal-bugetară.

Florin Cîțu, a doua oară premier
Florin Cîţu a mai fost desemnat pentru funcţia de prim ministru în luna martie a anului în curs, însă s-a retras. La acel moment, a fost acuzat de către adversarii politici că „a fugit din Parlament”.

Florin Cîţu a susținut, în martie 2020, că desemnarea de către Klaus Iohannis l-a onorat, însă opinia sa e aceea că preşedintele PNL trebuie să fie şi prim ministru, asta pentru ca partidul să aibă succes la alegeri.

”Un mesaj important pentru români. Astăzi am luat decizia să-mi depun mandatul de Prim-Ministru desemnat Preşedintelui României. Gestul meu trebuie interpretat în contextul prin care trece astăzi România. Sunt un om de partid şi înţeleg să fiu alături de partid şi de Preşedintele lui în momentele dificile. Cred cu tărie că pentru avea succes, în alegerile care vin, Preşedintele partidului trebuie să fie şi Prim-Ministru”, a scris Florin Cîţu pe Facebook, pe 12 martie 2020.

La alegerile din 6 decembrie 2020, Florin Cîțu a obținut un loc în Parlamentul României, după ce a fost ales senator de Bucureşti pe listele Partidului Naţional Liberal.

Cine e iubita lui Florin Cîțu? Noul premier este discret cu viața lui personală Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Cine e iubita lui Florin Cîțu? Noul premier este discret cu viața lui personală , Mozocu.Org , Cine e iubita lui Florin Cîțu? Noul premier este discret cu viața lui personală , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Cine e iubita lui Florin Cîțu? Noul premier este discret cu viața lui personală , Mozocu, Cine e iubita lui Florin Cîțu? Noul premier este discret cu viața lui personală

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top