Ce a descoperit Alin Oprea în trecutul soției cu care se află în divorț. “Exista toată logistica pentru un studio de videochat”

ce-a-descoperit-alin-oprea-in-trecutul-sotiei-cu-care-se-afla-in-divort-exista-toata-logistica-pentru-un-studio-de-videochat-cancan-ro_5fc8dae2b6e0d.jpeg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

La scurt timp după ce Alin Oprea a primit citația pentru a se prezenta în instanță, unde se va disputa divorțul, ies la iveală noi detalii legate de mariajul pe care l-a avut cu Larisa. CANCAN.RO a aflat, în exclusivitate, ce ar fi descoperit artistul în trecutul soției.

Din câte se pare, în urmă cu aproximativ 12 ani, Alin Oprea a avut parte de o ”super-surpriză”. O avarie produsă la coloana de apă, într-unul dintre apartamentele pe care Alin și Larisa le dețineau într-un bloc din zona Carol, ar fi scos la iveală un amănunt  șocant. Solistul de ”Talisman” ar fi descoperit că locuința respectivă, pe care el și soția lui o închiriaseră, „se transformase” într-un veritabil studio de videochat.

„Ar fi picat cerul pe el”

Surse din anturajul artistului ne-au dezvăluit că, la momentul respectiv, Larisa, soția cu care acesta se află acum în divorț, ar fi închiriat cu bună știință apartamentul unor persoane care își arătaseră intenția de a desfășura  activitatea de videochat.”Alin a fost sunat de administratorul blocului că s-a inundat unul dintre apartamente. Alin a venit de urgență și a descoperit că în locuință exista toată logistica pentru un studio de videochat. Ar fi picat cerul pe el când a descoperit studioul. Alin a fost informat de vecinii din bloc despre cele ce se petreceau în apartament și, mai mult decât atât, aceștia i-au spus că Larisa trecea foarte des pe acolo, semn că știa ce se petrece în apartament”, ne-a dezvăluit o sursă D.A.S.

Cum ar fi descoperit Alin Oprea că în unul dintre apartamentele lui era un studio de videochat

Divorțul intră în linie dreaptăNu mai există nicio îndoială că Alin Oprea merge înainte cu divorțul. Zarurile sunt aruncate, iar procesul pare să fi intrat în linie dreaptă. Potrivit unor surse din mediul judiciar, magistrații de la Judecătoria Sectorului 5 din București i-au citat deja pe cei doi soți. Întâlnirea lor în fața instanței de judecată ar urma să aibă loc însă abia în 15 februarie 2021, după cum reiese dintr-un document intrat în posesia D.A.S.

”Tocmai am primit citația pentru procesul de divorț intentat soției mele în luna septembrie 2020. Din păcate, data este 15 februarie 2021, un termen destul de îndepărtat. Lucrurile se mișcă foarte greoi și în justiție, cel mai probabil din cauza pandemiei. Un lucru bun, totuși, este că acest proces se va judeca chiar și în «lipsă», având în vedere că «fosta» locuiește la Londra și deplasările în această perioadă sunt foarte dificile sau necesită carantinare atât la venire, cât și la plecare. Mai puțin contează durata, important este ca tot ceea ce este de rezolvat să se rezolve corect și cu bună credință pentru ambele părți.

Am totuși speranța să nu devin bunic până la pronunțarea acestui divorț. În rest, nu am de gând să-mi bat prea mult capul cu acest aspect, ci să-mi văd de viața mea, în plan personal și profesional. Viața merge numai înainte și nimic nu mă mai poate determina să privesc înapoi.viitorul imaginație, iar eu prefer să trăiesc în prezent”ne-a declarat Alin Oprea.Alin Oprea, solistul de la Talisman

”Talisman” s-a ”rupt” în 2006

Solistul Alin Oprea a debutat alături de Tavi Colen, pe 16 decembrie 1996, la Festivalul „Om bun”, unde au şi câştigat marele premiu pentru Talisman. Piesa lor de rezistenţă, „Atât de singur”, s-a vândut în peste jumătate de milion de exemplare ale primului lor album.În trupa Talisman a rămas doar Alin. În 2006, cei doi artiști au rupt colaborarea. Tavi Colen a luat atunci decizia de a pleca din trupă și i-a reproșat mai multe lucruri colegului său. 

”Eu l-am rugat pe Alin să facă trei lucruri ca să continue. Vreau să îi aduc aminte cele trei condiții pe care l-am rugat să le îndeplinească pentru ca noi să putem continua cu această formație. Nu doream să mai bea alcool înainte de spectacol. L-am rugat să nu mai vină cu soția la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea fața ei sau că aveam altercații.

Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac și chestia asta m-a deranjat foarte tare. Nu din motive prietenești i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale. Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise. A treia condiție este un pic mai delicată. Eu am un contract pe care din păcate nu am putut să vin să vi-l arăt”, dezvăluia Tavi Colen..

Sursa: Cancan.Ro

Ce a descoperit Alin Oprea în trecutul soției cu care se află în divorț. “Exista toată logistica pentru un studio de videochat” Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Ce a descoperit Alin Oprea în trecutul soției cu care se află în divorț. “Exista toată logistica pentru un studio de videochat” , Mozocu.Org , Ce a descoperit Alin Oprea în trecutul soției cu care se află în divorț. “Exista toată logistica pentru un studio de videochat” , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Ce a descoperit Alin Oprea în trecutul soției cu care se află în divorț. “Exista toată logistica pentru un studio de videochat” , Mozocu, Ce a descoperit Alin Oprea în trecutul soției cu care se află în divorț. “Exista toată logistica pentru un studio de videochat”

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top