Carmen de la Sălciua este împotriva vaccinului anti-Covid! De ce nu crede vedeta în vaccin

CITESTE-CONTINUAREA-740x1110-1-1.jpg

Carmen de la Sălciua este împotriva vaccinului anti-Covid! De ce nu crede vedeta în vaccin

Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Carmen de la Sălciua este împotriva vaccinului anti-Covid! De ce nu crede vedeta în vaccin

Carmen de la Sălciua este împotriva vaccinului anti-Covid! De ce nu crede vedeta în vaccin


Carmen de la Sălciua este împotriva vaccinului anti-Covid! Vedeta a spus motivul pe pagina ei de Instagram, iar fanii s-au înfuriat imediat și au criticat-o.

Carmen de la Sălciua este împotriva vaccinului anti-Covid
Carmen de la Sălciua a dovedit că este foarte sinceră cu fanii ei și le răspunde la toate curiozitățile. De data aceasta însă, unul din răspunsurile ei i-a înfuriat pe fani, aceștia fiind dezamăgiți de părerea cântăreței de muzică populară.Recent, într-o serie de întrebări și răspunsuri organizată de aceasta pe pagina ei de Instagram, o internaută a ținut să-iatragă atenția vedetei pentru faptul că induce lumea în eroare cu teoria ei despre vaccinul anti-Covid. Mai mult, aceasta i-a spus să se documenteze în legătură cu situația în care ne aflăm și să-și regândească teoria.

Carmen de la Sălciua este împotriva vaccinului anti-Covid! Aceasta a declarat că se opune în totalitate vaccinului și a adăugat că nici măcar nu s-a gândit să își administreze serul salvator. Mai mul, aceasta crede că totul este legat de așa-numitul „cip”, potrivit spynews.ro.

”Cei care vor să-l cunoască pe Dumnezeu vor ști și își vor da seama că tot ce scrie în Biblie se împlinește și vrem sau nu singura scăpare e acolo Sus! Necazurile ne vin de pe urma păcatelor, iar păcatele ne îndepărtează de Dumnezeu! În unele momente, logica nu își mai are sensul! Aceste lucruri sunt permise pentru necredința și păcatele noastre. Cei care vor răbda până la sfârșit se vor mântui!”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

De asemenea, Carmen de la Sălciua a mai adăugat și un pasaj Biblic pentru a-și menține părerea despre vaccin.

„Vă vor prigoni și vor zice tot cuvântul rău, împotriva voastră… mințind pentru Mine”.

Coronavirus în România
Până în acest moment, pe teritoriul României, au fost confirmate 615.809 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). De asemenea, 540.437 de pacienți au fost declarați vindecați.

Până duminică, 15.230 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 26.12.2020 (10:00) – 27.12.2020 (10:00) au fost raportate 122 de decese (78 bărbați și 44 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dloj, Galați, Gorj, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Timiș, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.carmen

carmen

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 4.718.625 de teste. Dintre acestea, 7.783 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 5.688 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 2.095 la cerere.

Pe teritoriul României, 36.124 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 9.501 persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 55.820 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 117 persoane.

Carmen de la Sălciua este împotriva vaccinului anti-Covid! De ce nu crede vedeta în vaccin Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Carmen de la Sălciua este împotriva vaccinului anti-Covid! De ce nu crede vedeta în vaccin , Mozocu.Org , Carmen de la Sălciua este împotriva vaccinului anti-Covid! De ce nu crede vedeta în vaccin , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Carmen de la Sălciua este împotriva vaccinului anti-Covid! De ce nu crede vedeta în vaccin , Mozocu, Carmen de la Sălciua este împotriva vaccinului anti-Covid! De ce nu crede vedeta în vaccin

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top