Bianca Drăgușanu și milionarul din Turcia formează un cuplu? Primele declarații: „E casa Biancăi”

130773793_10158070244672266_1288982417015469628_n.png

Bianca Drăgușanu și milionarul din Turcia formează un cuplu? Primele declarații: „E casa Biancăi”

Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Bianca Drăgușanu și milionarul din Turcia formează un cuplu? Primele declarații: „E casa Biancăi”

Bianca Drăgușanu și milionarul din Turcia formează un cuplu? Primele declarații: „E casa Biancăi”


De-a lungul timpului au existat zvonuri conform cărora Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu ar forma un cuplu, asta chiar dacă blondina a declarat mereu că este doar o relație de prietenie. Cei doi au acordat un interviu chiar de la milionar de acasă, iar declarațiilor lor lasă de înțeles că ar fi mai mult decât o prietenie între ei.

Omul de afaceri la care Bianca ar fi fugit atunci când Alex Bodi a bătut-o , răspuns la câteva întrebări despre viața lui, despre relația cu Bianca, dar și despre întâlnirea cu Alex.

Bianca a stat alături de el pe canapea, ascultându-l.‘Sunt un om normal. Sunt cerchez, nu sunt turc, dar am venit în Turcia. Sunt un om de afaceri. Dar noi avem reguli. În ceea ce priveşte viaţa mea, da, toată lumea spune că este viaţă de gangster. Dar nu este viaţa unui gangster! Este viaţa unui bărbat adevărat’, a spus Cengiz Şıklaroğlu pentru Antena Stars.

Întrebat despre relația cu blondina, el s-a limitat la atât:

„Oh, o întrebare aşa de grea! Atât de greu e…’.

În continuare, Cengiz Şıklaroğlu a descris-o pe Bianca Drăgușanu ca fiind o „româncă periculoasă’, spunând despre aceasta că este o femeie „diferită’.

La rândul ei, și Bianca Drăgușanu a avut câteva cuvinte de spus despre milionarul turc. Blondina a susținut că Cengiz Şıklaroğlu este un om bun și politicos.

„Și azi când am venit aici, a fost la fel. Bun, vorbeşte foarte politicos, foarte calm. Este diferit’, a susținut Bianca Drăgușanu

Milionarul Cengiz Şıklaroğlu: ‘E casa Biancăi!’
Locuința milionarului este impresionantă. ‘Putem să vedem câteva lucruri din casa ta, așa cum ne-ai promis? Animelale, mașina din living room…’, a întrebat reporterul.Răspunsul milionarului a fost surprinzător:

Bianca să vă arate. E casa Biancăi!’, a spus Cengis. Bianca întreabă: ‘Eu să le arăt?’.’Ea este sponsorul meu’, a spus milionarul.

Legat de întâlnirea cu Alex Bodi, milionarul cerchez a declarat că Bodi i-a mărturisit că vrea pace. „Da, stătea acolo cu prietenii mei. Şi apoi a spus că vrea pace. Dar asta nu este important pentru mine’, a spus amicul Biancăi Drăgușanu.

Daria, noua iubită a lui Alex Bodi, replică usturătoare pentru Bianca Drăgușanu
Daria, noua iubită a lui Alex Bodi, iese la atac după ce Bianca Drăgușanu a tot provocat-o în ultima perioadă. În timp ce bărbatul pe care îl au în comun este în arest, Daria și Bianca s-au tot șicanat în mediul online, iar de data asta lovitura îi aparține rusoaicei, care a ironizat-o pe fosta ei rivală.

Dariei se pare că i s-a umplut paharul și a trecut la atac.„Eu nu am nimic cu tine, te-am blocat peste tot, nu avem ce discuta și nu avem ce împărți. Eu de fel nici nu îmi aduc aminte de ea, o pomenesc doar când ea singură compune acest rahat! Eu îmi trăiesc viața din plin și precis nu am timp pentru careva atacuri. Nu mă gândesc la ea. Nu-mi pasă de ea. Continuă să-ți procuri singură buchete de flori și bucură-te de viață’, a fost o parte din mesajul Dariei, aluzie la florile pe care le-a postat Bianca pe Instagram, cu tot cu inimioară atașată.

La rândul său, și Daria luptă în războiul acesta al declarațiilor de dragoste virtuale și a postat o un mesaj romantic, aparent pentru Alex Bodi: „Dragostea adevărată nu înseamnă să fim inseparabili. Înseamnă să fim separați, dar nimic să nu se schimbe!’.

Sursa: Viva.Ro

Bianca Drăgușanu și milionarul din Turcia formează un cuplu? Primele declarații: „E casa Biancăi” Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Bianca Drăgușanu și milionarul din Turcia formează un cuplu? Primele declarații: „E casa Biancăi” , Mozocu.Org , Bianca Drăgușanu și milionarul din Turcia formează un cuplu? Primele declarații: „E casa Biancăi” , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Bianca Drăgușanu și milionarul din Turcia formează un cuplu? Primele declarații: „E casa Biancăi” , Mozocu, Bianca Drăgușanu și milionarul din Turcia formează un cuplu? Primele declarații: „E casa Biancăi”

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top