Vulpița, acuzată că nu e însărcinată cu Viorel Stegaru. Cine este, de fapt, tatăl copilului din pântece

123643400_3596964850340980_33549703262365668_n.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


În urmă cu puțin timp, Veronica și Viorel Stegaru, vedetele de la ”Acces Direct”, au anunțat că vor fi din nou părinți. Vulpița este, însă, acuzată de socrii că nu este însărcinată cu Viorel.

Vulpița acuzată că nu Viorel estet tatăl copilului

Vulpița nu are deloc liniște. Veronica Stegaru este acuzată de socrii că nu Viorel ar fi tatăl celui de-al doilea copil. Ilinca și Dumitru stegaru, părinții lui Viorel, își acuză nora că nu este însărcinată cu Viorel. Vecinii familiei Stegaru au mărturisit că cei doi nu o suportă deloc pe Vulpița și nu o acceptă.

După cele 8 luni petrecute în platoul emisiunii de la Antena 1, viața celor doi continuă să fie una plină de întâmplări care mai de care mai ciudate.

Cu câteva zile în urmă, soții Steagru au anunțat că au fugit de acasă, din satul natal Blăgești. Familia lui Viorel nu le face viața ușoară celor doi soți. Părinții lui Viorel sunt convinși că nora lor nu este fată cuminte și că nu este însărcinată cu Viorel.În cadrul emisiunii, Vulpița și Viorel vor spune care este motivul plecării din Blăgești. Vecinii sunt de părere că cei doi ar fi vrut să fugă de munca la care sunt puși în casa părinților lui Viorel.

,,La țară este de muncã. Au cal, găini, trebuie să rânești, să muncești la câmp, să aduni ce-ai semănat, să mături, sã speli. Dar ei nu au muncit niciodatã serios, că nu le e în fire. Apoi, tanti Ilinca nu prea îi zicea Veronicăi nimic, dar nenea Mitrel (tatăl lui Viorel, n.r.) nu o suferea deloc. Față de noi, acum vreo săptămână, nenea Mitrel o făcea pe Veronica în toate felurile. Spunea cã numai la băieti îi stă capul, în rest, la nimic nu se pricepe. Ei au vãzut filmulețul cu ea filmată pe câmp, în timp ce era cu niste băieți și vă dați seama că nu o mai pot suporta. Nu știu cum de au primit-o, că nu o plac deloc. Tanti Ilinca e mai înțelegătoare, dar bătrânul deloc. Are și dreptate”, au spus vecinii părinților lui Viorel.

Sursa: Redactia.Ro

Vulpița, acuzată că nu e însărcinată cu Viorel Stegaru. Cine este, de fapt, tatăl copilului din pântece Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Vulpița, acuzată că nu e însărcinată cu Viorel Stegaru. Cine este, de fapt, tatăl copilului din pântece , Mozocu.Org , Vulpița, acuzată că nu e însărcinată cu Viorel Stegaru. Cine este, de fapt, tatăl copilului din pântece , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Vulpița, acuzată că nu e însărcinată cu Viorel Stegaru. Cine este, de fapt, tatăl copilului din pântece , Mozocu, Vulpița, acuzată că nu e însărcinată cu Viorel Stegaru. Cine este, de fapt, tatăl copilului din pântece

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top