Ține palmele astfel și vezi ce reprezintă cele două linii care se unesc!

Tine-palmele-astfel-si-vezi-ce-reprezinta-cele-doua-linii-care-se-unesc-1066x600-1.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Ghicitul în palmă s-a transformat într-o modă. Din ce în ce mai multe persoane vor să afle ce le pregătește viitorul și nu au răbdare să descopere. Vor să știe tot aici și acum! Dacă și tu te numeri printre aceste persoane înseamnă că ești în locul potrivit. Nimeni nu vrea să dea bani pentru ceva ce nu garantează adevărul, dar există și aceste ”zvonuri„ sau ”băbisme” cu privire la cititul în palmă.

Știm că fiecare linie are o denumire specifică. Trebuie să fie lungă, sau neîntreruptă pentru a avea o viață luungă și liniștită, dar este mai mult decât atât. Dacă curiozitatea te roade și stai ca pe ghimbi să afli pe gratis ce îți rezervă viitorul, trebuie să urmezi pașii de mai jos.Ține palmele astfel și vezi ce reprezintă cele două linii care se unesc!
Tot ceea ce trebuie să faci este să îți unești palmele. Pune mâna dreaptă în continuarea mâinii stângi astfel încât să fie la acelați nivel. Apoi, privește cu atenția linia de sub degete.

Uite ce înseamnă dacă:

– liniile sunt de aceeași înălțime, partenerul tău va fi pe placul tuturor cunoscuților tăi. Ești o persoană sensibilă și gentilă. Va fi dragostea adevărată și veți avea o căsnicie liniștită, fericită și împlinită.

– linia de la mâna dreaptă este mai sus decât linia de la mâna stângă, te vei căsători cu o persoană mai în vârstă. Nu că acesta este un lucru rău, însă nu va fi dragoste adevărată și vei alege interesul. Nu dai prea mare importanță părerilor celor din jur și nu suporți standardele impuse de societate.

– linia de la mâna stângă este mai sus decât cea de la mâna dreaptă, ești o persoană agresivă și îți plac mult provocările. Te vei căsători cu o persoană străină, sau poate chiar cu un student/ă.

Ține palmele astfel și vezi ce reprezintă cele două linii care se unesc! Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Ține palmele astfel și vezi ce reprezintă cele două linii care se unesc! , Mozocu.Org , Ține palmele astfel și vezi ce reprezintă cele două linii care se unesc! , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Ține palmele astfel și vezi ce reprezintă cele două linii care se unesc! , Mozocu, Ține palmele astfel și vezi ce reprezintă cele două linii care se unesc!

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top