Nelu Tătaru: Toate structurile statului se vor implica în campania de vaccinare anti-Covid, inclusiv Armata

62154717.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, anunţă că ”toate structurile statului” se vor implica în campania de vaccinare anti-COVID-19, inclusiv Armata şi medicii de familie. Acesta a precizat că se lucrează deja la o strategie privind vaccinarea.

”Vor fi implicate toate structurile statului în această strategie de vaccinare. Noi în avem în pregătire, lucrăm în fiecare zi, avem puncte focale şi avem oameni care lucrează cu Comisia Europeană, stabilim această procedură şi strategia de vaccinare”, a declarat Nelu Tătaru, miercuri, la Sibiu, răspunzând unor întrebări.

Ministrul a explicat că fiecare dintre tranşele de vaccin care vor ajunge în România la începutul anului viitor va fi distribuită în teritoriu ”cu ajutorul anumitor structuri”.

”Va fi implicată şi armata şi DSU-ul şi Spitalele judeţene şi medicii de familie”, a adăugat Tătaru.

Ministrul a mai arătat că medicii specialişti care au terminat Rezidenţiatul vor fi angajaţi în următoarea perioadă odată ce vor avea certificatele sau adeverinţele necesare, astfel încât aproximativ 200 de specialişti vor fi detaşaţi către locurile unde este nevoie de ei.Vaccinul va ajunge în România, ”în cel mai favorabil scenariu, în primul trimestru” din 2021

Întrebat care ar fi soluţia pentru ca elevii să meargă din nou la şcoală, ministrul a răspuns că este nevoie ”să scadă numărul de infectări”.

”În acest context nu putem vorbi (de redeschiderea şcolilor – n.r.)”, a mai susţinut ministrul.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că prima tranşă de vaccin pentru România ”ne aşteptăm să ajungă, în cel mai favorabil scenariu, în primul trimestru al anului viitor”.

”Trebuie să fim pregătiţi şi tocmai de aceea am convocat astăzi o întâlnire cu ministrul sănătăţii şi cu experţii din domeniul vaccinologiei. Am evaluat stadiul pregătirilor României şi am discutat despre găsirea celor mai eficiente soluţii de acţiune la nivelul întregului sistem sanitar, de la medicul de familie până la nivel de spital”, a declarat prşedintele.

Sursa: News.ro

Nelu Tătaru: Toate structurile statului se vor implica în campania de vaccinare anti-Covid, inclusiv Armata Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Nelu Tătaru: Toate structurile statului se vor implica în campania de vaccinare anti-Covid, inclusiv Armata , Mozocu.Org , Nelu Tătaru: Toate structurile statului se vor implica în campania de vaccinare anti-Covid, inclusiv Armata , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Nelu Tătaru: Toate structurile statului se vor implica în campania de vaccinare anti-Covid, inclusiv Armata , Mozocu, Nelu Tătaru: Toate structurile statului se vor implica în campania de vaccinare anti-Covid, inclusiv Armata

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top