Ilie Năstase, atac dur la Iohannis după infectarea Simonei Halep

iohannis-atacat-de-ilie-nastase-740x440-1.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Ilie Năstase, fostul lider mondial în tenis, a lansat atacuri împotriva autorităților după ce a aflat că Simona Halep este infectată cu noul coronavirus.

Ilie Năstase, revoltat pe autorități

Ilie Năstase este revoltat de modul în care autoritățile române gestionează pandemia de coronavirus. Mai mult, Ilie Năstase a fost luat prin surprindere de vestea că Simona Halep este infectată cu noul coronavirus. „Am auzit vestea, a aflat soţia de pe Facebook. Nu am vorbit cu Simona, nu cred că a vorbit nimeni. Şi nici nu cred că e momentul acum, mai aşteptăm puţin. Deci are simptome moderate, e bine că se simte OK. Domne, cred că am luat-o razna”, a declarat fostul tenismen.Ilie Năstase este revoltat de modul în care autoritățile gestionează întreaga problemă. Fostul tenismen nu a ezitat să vorbească și despre organizarea alegerilor. ,,Pentru că ne îndeamnă să mergem la alegeri, în timp ce în toate celelalte ţări s-a închis totul în afară de şcoli. Cred că suntem cretini. Suntem proşti rău de tot, vorbesc serios! Adică ce facem noi? Nu putem merge să alegem mai târziu, trebuie să mergem acum? Care e problema?”, a spus revoltat fostul numărul 1 mondial.

Pentru a depăși cu bine pandemia, Ilie Năstase este de părere că ar trebui să preia modelul francezilor și al nemților privind carantinarea. ,,Adica în loc să îndemne oamenii să stea în casă, cum se face în Franţa… Acolo s-a închis totul, doar copiii merg la şcoală şi învaţă în continuare. De ce nu copiem şi noi ce fac „proştii” ăia de francezi, de nemţi?”

Atac dur la Iohannis

Fostul tenismen este de părere că politicienii români sunt depășiți de întreaga situație și că ar trebui să îi lase pe cei care se pricep. ,,Păi nu se pricep in primul rand! Lasati-i pe cei care se pricep, fratilor, nu mai iesiti voi in fata! Toti fac la fel, din toate partidele. Ne vorbesc de coronavirus si ei sunt primii care incalca regulile. Ce facem, ne mai trezim si noi? Mai devenim si noi barbati vreodata in tara asta sau nu?”, a întrebat pe un ton acid Năstase.

Sursa: Redactia.Ro

Ilie Năstase, atac dur la Iohannis după infectarea Simonei Halep Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Ilie Năstase, atac dur la Iohannis după infectarea Simonei Halep , Mozocu.Org , Ilie Năstase, atac dur la Iohannis după infectarea Simonei Halep , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Ilie Năstase, atac dur la Iohannis după infectarea Simonei Halep , Mozocu, Ilie Năstase, atac dur la Iohannis după infectarea Simonei Halep

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top