Fără petreceri private de Revelion. Premierul Orban a anunțat ce vor avea voie să facă românii

ludovic-orban-revelion-740x468-1.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Ludovic Orban a transmis un mesaj clar în legătură cu petrecerile de Revelion. Evenimentele private prezintă un risc uriaș de transmitere a virusului COVID-19.

Ce vor putea face românii de Revelion

Orban a precizat că românii care vin în țară de Crăciun vor intra în carantină dacă se întorc din alte țări cu un indice de infectare mai mare decât cel înregistrat în România. „Avem reglementări foarte clare: unde indicele de răspândire a virusului este mai mare decât în România, pentru oricine din ţara respectivă se impune carantina de 14 zile, într-un spaţiu instituţionalizat sau într-un alt spaţiu deţinut de persoana care vine”, a ținut să adauge premierul.Ludovic Orban a transmis și un mesaj celor care vor să petreacă în noaptea de Revelion.

„Din punctul meu de vedere, petrecerea de Revelion este considerată o petrecere privată, cum sunt nunţile, botezurile şi alte tipuri de petreceri private. Pot să se ducă la hotel, dar nu se vor putea organiza petreceri private. Să nu mai participe, putem să mai amânăm un pic dorinţa de a ne distra sau putem să ne distrăm într-un mod care să nu ne pună în pericol sănătatea. Rugămintea mea pentru cei care participă la astfel de petreceri este să amâne astfel de petreceri, pentru că nu se întâmplă nimic”, a fost mesajul transmis de premier duminică.

Premierul a vrut să sublinieze importanța respectării măsurilor în această perioadă.

Starea de alertă va fi prelungită

Mai mult, Orban a subliniat că Executivul va prelungi starea de alertă printr-o Hotărâre de Guvern care va fi adoptată la jumătatea lunii noiembrie. Premierul a lăsat să se înțeleagă că nu vor fi permise petreceri de niciun fel de Revelion.

Sursa: Redactia.Ro

Fără petreceri private de Revelion. Premierul Orban a anunțat ce vor avea voie să facă românii Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Fără petreceri private de Revelion. Premierul Orban a anunțat ce vor avea voie să facă românii , Mozocu.Org , Fără petreceri private de Revelion. Premierul Orban a anunțat ce vor avea voie să facă românii , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Fără petreceri private de Revelion. Premierul Orban a anunțat ce vor avea voie să facă românii , Mozocu, Fără petreceri private de Revelion. Premierul Orban a anunțat ce vor avea voie să facă românii

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top