Două surori pensionare din Galați au răpit căţelul vecinilor pentru că le deranja lătratul lui

123608060_10157996704217266_4379933551602275192_n.png
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


La 62 și 75 de ani, două surori pensionare dintr-o comună de lângă Galați s-au ales cu dosar penal. Au furat câinele unor vecini și l-au lepădat la marginea orașului. Le deranja, spun ele, că lătra prea mult.

Operațiunea a fost surprinsă camerele de supraveghere de pe casa proprietarilor animalului. Care, bineînțeles, au mers direct la poliție.

În imagini se vede cum una dintre femei sare gardul în curtea vecinilor, merge până la cușca în care se afla cățelul și îl târăște cu lanțul.Celălalt pensionar, sora ei, îi dă peste gard un sac și, cu greu, reușește să bage animalul înăuntru. Apoi îl mută peste gard.

Proprietarii au avut un șoc în clipa în care au urmărit înregistrarea.

Puiu Grigoraș, proprietarul cățelului: “Spunea că îl deranjează. Dar cățeluș de-ăla mic… Spunea că e bolnavă și nu poate să doarmă. Dar spune că e bolnavă, nu? Cum de a sărit gardul, uitați, gardul ăsta de tablă. Putea să intre, că are șaizeci și ceva de ani”.

Cățelușa are 2 ani și era ținută de obicei în casă, spun proprietarii. Pentru că au lipsit câteva zile de acasă, au lăsat-o în curte și au legat-o lângă cușcă, să nu fugă în stradă.

”Vecina: I-a spus și vecinei să îl ia de acolo, să îl ducă în altă parte.
Reporter: De ce să îl ducă în altă parte?
Vecină: Că latră”.

Cele două surori și-au recunoscut fapta

Proprietarul a făcut reclamație la poliție, iar cele două surori au recunoscut că au dus câinele într-un sac undeva la marginea Galațiului.

Comisar șef Gabriela Costin, purtător de cuvânt IPJ Galați: ”În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de furt calificat și, în urma verificărilor, cercetările ar putea fi extinse pentru comiterea infracțiunii de lovire sau schingiuire a animalelor”.

Cazul a ajuns și la o asociație pentru protecția animalelor, care încearcă să găsească acum cățelul, cu speranța că mai este în viață.Corina Grigore, președinte asociație pentru protecția animalelor: “Am cerut doar explicații, dacă ar mai fi vreo șansă să putem să salvăm cățelul. Doamnele au regretat faptul pe care l-au săvârșit. Am insistat să ne dea cât de cât adresa unde a fost abandonat cățelul. Soțul doamnei, inițial, a spus că nu a participat la acțiune. Ulterior a declarat că el a fost cel care l-a abandonat”.

Cele două femei au refuzat să dea orice explicație despre incident.

Sancțiunea prevăzută de lege pentru furt este închisoarea de la 3 la 15 ani, în timp ce schingiuirea animalelor e pedepsită cu detenția între 3 luni și un an sau amendă penală.

Sursa: StirilePROTV

Două surori pensionare din Galați au răpit căţelul vecinilor pentru că le deranja lătratul lui Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Două surori pensionare din Galați au răpit căţelul vecinilor pentru că le deranja lătratul lui , Mozocu.Org , Două surori pensionare din Galați au răpit căţelul vecinilor pentru că le deranja lătratul lui , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Două surori pensionare din Galați au răpit căţelul vecinilor pentru că le deranja lătratul lui , Mozocu, Două surori pensionare din Galați au răpit căţelul vecinilor pentru că le deranja lătratul lui

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top