Cresc facturile la energie electrică, începând de luna aceasta. Taxa de cogenerare, majorată cu 40%

123720363_10157996931942266_2922161911549565504_n.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Autoritătea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a crescut taxa de cogenerare, începând cu data de 1 noiembrie. Taxa este plătită de toţi consumatorii casnici sau industriali.

Taxa de cogenerare a fost majorată cu peste 40%, de la aproximativ 3,5 euro/MWh la circa 5 euro/MWh, începând cu data de 1 noiembrie, potrivit ZF.

Ce reprezintă contribuția taxa de cogenerareContribuția pentru cogenerarea de înaltă eficiență reprezintă o sumă datorată lunar de fiecare consumator de energie electrică, pentru promovarea și dezvoltarea producerii de energie în sistem de cogenerare de înaltă eficiență, în scopul creșterii eficienței energetice și al îmbunătățirii securității alimentării cu energie, pe piața de energie din România.

Valoarea taxei de cogenerare se determină de către ANRE, în baza Metodologiei de determinare și monitorizare a contribuției pentru cogenerarea de înaltă eficiență aprobate prin Ordin ANRE.

Se poate ajusta la începutul semestrului I și II al fiecărui an, precum și pentru perioada noiembrie-decembrie a fiecărui an.

România dispune, oficial, de capacităţi de producere a energiei electrice cu o putere instalată totală de 20.579 MW, potrivit datelor Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), însă instituţia este într-un proces de analiză pentru a stabili care dintre centrale mai funcţionează cu adevărat.

Sursa: StirilePROTV

Cresc facturile la energie electrică, începând de luna aceasta. Taxa de cogenerare, majorată cu 40% Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Cresc facturile la energie electrică, începând de luna aceasta. Taxa de cogenerare, majorată cu 40% , Mozocu.Org , Cresc facturile la energie electrică, începând de luna aceasta. Taxa de cogenerare, majorată cu 40% , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Cresc facturile la energie electrică, începând de luna aceasta. Taxa de cogenerare, majorată cu 40% , Mozocu, Cresc facturile la energie electrică, începând de luna aceasta. Taxa de cogenerare, majorată cu 40%

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top