Cornel Ilie a recunoscut: este implicat într-o nouă relație amoroasă! Ce a declarat acum, despre Lidia Buble

123593014_10157994867087266_191348113877901963_o.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Vestea că solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, divorțează după 5 ani de căsnicie a luat pe toată lumea prin surprindere! Apoi, s-au lansat o serie de speculații privind o posibilă relație cu Lidia Buble. Acum, artistul a recunoscut că există cineva special în viața lui.

Cornel Ilie anunța la începutul lunii septembrie că divorțează de Eliza, femeia cu care are doi copii și cu care s-a căsătorit în 2015. Deși nu mai formează un cuplu, cei doi au rămas în relații foarte bune de dragul copiilor.

‘Din Poveste’ a rămas O veste’. De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul divorț’ să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt.Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor.
Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Există dragoste după iubire’, a fost mesajul lui Cornel Ilie.

Cornel Ilie: „Tot ce a fost amoros între Lidia și mine s-a întâmplat la filmări”
Apoi, a apărut melodia lansată în colaborare cu Lidia Buble. S-au lansat o serie de zvonuri privind o posibilă relație, însă cei doi au lămurit că nu îi leagă nimic mai mult decât o prietenie.

Tot ce a fost amoros între Lidia și mine s-a întâmplat la filmările clipului, unde am jucat cele două personaje ale poveștii. Dacă se ajunge la astfel de zvonuri, înseamnă că ne-am făcut treaba foarte bine.Nu mă deranjează, iar cei din jurul meu, cei care sunt apropiați înțeleg că foarte mulți oameni comentează din răutate sau din plictiseală. Cei din jurul meu când vor să afle ceva despre mine mă întreabă, nu află de pe net’, a mai subliniat Cornel Ilie pentru redactia.ro.

Cornel Ilie are o nouă iubită?
Însă, în cadrul interviului, Cornel Ilie a admis că există o prezență feminină în viața lui, chiar dacă nu a vrut să ofere detalii.

Pornind de la gândurile sale de pe Instagram „Nu renunța niciodată la cineva la care nu trece o zi fără să te gândești’, Cornel Ilie a fost întrebat dacă există cineva special la care să se gândeasză în fiecare zi, iar răspunsul scurt și concis DA a luat prin surprindere.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Cornel Ilie a recunoscut: este implicat într-o nouă relație amoroasă! Ce a declarat acum, despre Lidia Buble Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Cornel Ilie a recunoscut: este implicat într-o nouă relație amoroasă! Ce a declarat acum, despre Lidia Buble , Mozocu.Org , Cornel Ilie a recunoscut: este implicat într-o nouă relație amoroasă! Ce a declarat acum, despre Lidia Buble , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Cornel Ilie a recunoscut: este implicat într-o nouă relație amoroasă! Ce a declarat acum, despre Lidia Buble , Mozocu, Cornel Ilie a recunoscut: este implicat într-o nouă relație amoroasă! Ce a declarat acum, despre Lidia Buble

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top