Ce fel de SOȚ va fi în funcție de ZODIE

123617174_3600217636682368_1884486861358078100_o.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Probabil ai observat sau măcar ai auzit că semnul zodiacal îți conturează personalitatea. Și dacă te-ai convins că așa este, ar fi bine să știi cum au fost bărbații influențați de astre, pentru a știi la ce să te aștepți când îți alegi un soț.

1. Berbec
Când vine vorba de Berbec, nu poți fi sigură dacă ai un soț sau un copil alături de tine. Berbecul va vedea cu siguranță în tine o mămică, și va aștepta să fie răsfățat, să îl aprobi și să-i porți de grijă. Dar asemenea unui copil, îi plac și surprizele iar și tu la rândul tău vei fi răsfățată de el.2. Taur
Nevoia de stabilitate a Taurului îl face soțul perfect. Nu fuge de ideea de căsătorie și este familist. Te vei bucura deseori de tandrețea și afecțiunea lui, dar va trebui să accepți că îi place să aibă ultimul cuvânt în casă.

3. Gemeni
Nativul Gemeni a fugit mereu de căsătorie. Dacă soțul tău e Gemeni, nu încerca să îl presezi prea tare cu responsabilități și obligații, ci fă să pară totul distractiv. Nu îi place să i se zică ce să facă, așa că va trebui să fii atentă cu asta.

4. Rac
Dacă te căsătorești cu un bărbat Rac, ai câștigat cel mai bun ajutor în casă. S-ar putea chiar să îți facă concurență serioasă în bucătărie. Oricum ar fi, îți va ușura treburile casnice.

5. Leu
Dacă ai un Leu lângă tine, tot ce trebuie să faci este să îl complimentezi și să îl lauzi. Câteva cuvinte frumoase și îi vei conduce lumea. Nu vei fi nici foarte solicitată pentru treburile casnice, pentru că pentru Leu este în regulă să luați masa în oraș, și nu se va aștepta să te găsească în bucătărie după muncă. Și el la rândul său, te va răsfăța.

6. Fecioară
Nativul Fecioară este un soț exemplar, iar căsnicia voastră va fi foarte armonioasă. Nu te va lăsa niciodată în momentele grele, va fi primul tău sprijin și chiar se va strădui să te facă fericită și să te răsfețe în fiecare zi.

7. Balanță
Cu niciun alt semn zodiacal căsătorie nu va fi la fel dominată de egalitate. Niciunul dintre voi nu va face nimic în plus, pe plan sentimental sau casnic, și se va împărții totul la doi.8. Scorpion
Nativul Scorpion va fi foarte încântat dacă îi vorbești de căsătorie încă de la început. Este familist convins, dar poate exagera uneori iar ție poate să ți se pară că vrea să dețină controlul prea mult. Nu este o obsesie a lui, ci vrea să te protejeze.

9. Săgetător
Dacă soțul tău este Săgetător, cu siguranță l-ai convins cu greu să accepte acest rol. Săgetătorul nu este genul familist, ba chiar este prea individualist. De aceea s-ar putea să fii deranjată când nu te include în planurile lui sau se referă mai mult la sine decât la ”voi”.

10. Capricorn
Cu un Capricorn ca soț, e posibil ca în casă să existe mereu preocupări financiare. Este foarte preocupat de situația materială a familiei și vrea să nu vă lipsească nimic. Se va concentra cel mai mult deci, pe câștiguri financiare.

11. Vărsător
Deși Vărsătorul îți poate părea destul de închis în lumea lui și foarte imprevizibil, te a surprinde când este vorba de copii. El ar fi un tată excelent, care și-ar dedica tot timpul pentru creșterea copiilor voștri.

12. Pești
O căsnicie cu un nativ Pești nu va fi plictisitoare, pentru că acesta chiar și atunci când se ocupă de treburile casnice transformă totul într-o distracție, ceea ce îți va da o stare de spirit bună și ție. Este, de asemenea, un romantic incurabil și poți să te aștepți la multe surprize din partea lui.

Ce fel de SOȚ va fi în funcție de ZODIE Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Ce fel de SOȚ va fi în funcție de ZODIE , Mozocu.Org , Ce fel de SOȚ va fi în funcție de ZODIE , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Ce fel de SOȚ va fi în funcție de ZODIE , Mozocu, Ce fel de SOȚ va fi în funcție de ZODIE

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top