Andreea Bălan, de urgență la spital, din cauza unor dureri cumplite. Medicii o vor opera în cel mai scurt timp

123499166_10157999310697266_3088614532848550387_o.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital luni noapte, din cauza unor dureri abdominale insuportabile. Diagnosticul medicilor este îngrijorător, iar artista trebuie operată cât mai repede.

Andreea Bălan are din nou probleme de sănătate, iar noaptea trecută a ajuns de urgență la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Doctorii i-au pus diagnosticul vedetei și este nevoie de operație cât mai repede posibil. Artista se află internată într-un spital privat din București, unde este ținută sub supraveghere. Situația nu este deloc roz pentru Andreea Bălan, iar cel mai probabil în cursul zilei de mâine, 4 noiembrie, artista va fi supusă unei intervenții chirurgicale.

‘Andreea se află internată acum, starea ei este stabilă. Dar este obligatoriu să facă o intervenție chirurgicală, ce va avea loc cel mai probabil în cursul zilei de mâine. Este ok, a trecut printr-o intervenție mult mai dificilă anul trecut’, ne-a spus, în exclusivitate, un apropiat al vedetei.Andreea Bălan este internată de noaptea trecută în spital și a postat un mesaj pe rețelele de socializare: ‘Viața îți dă cât poți duce’. Ea s-a dus singură la spital, după ce nu mai rezista din cauza durerilor infernale pe care le simțea. În ultimul an, vedeta a fost supusă la încercări grele. Era să-și piardă viața atunci când a adus pe lume cea de-a doua fetiță, apoi a urmat un divorț dureros. Atunci când credeau că lucrurile s-au așezat în viața ei, Andreea Bălan a mai primit o lovitură grea de la viață.

Se pare că artista a fost la un pas de septicemie, iar acesta ar fi motivul pentru care medicii au decis că este nevoie de intervenție chirurgicală, potrivit Cancan.

Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator la un minut sau două, după ce medicii au scos copilul, ceea ce a însemnat, practic, șansa la viață pentru fetiță. Totul, inclusiv procesul de resuscitare, s-a petrecut sub ochii fostului ei soț, care privea din spatele ferestrei sălii de naștere.

„Andreea a intrat în stop cardio-respirator la un minut sau două după ce fetița a venit pe lume. Dacă nu s-ar fi întâmplat așa, erau șanse foarte mari să pățească ceva rău. Medicii au resuscitat-o. George, soțul ei, nu se afla în sala de nașteri, dar vedea totul de pe fereastră… După ce au reușit să o stabilizeze, Andreea a fost mutată la terapie Intensivă. De atunci, nu și-a văzut fetița, decât pe telefon, în filmările pe care i le-a arătat George. E posibil ca în cursul zilei de azi să fie mutată într-un salon normal. În cursul zilei de ieri a începur să miște mâinile și picooarele și să vorbească, puțin, iar în cursul zilei de astăzi se vede clar o îmbunătățire a tuturor funcțiilor. Acum comunică foarte bine’, au povestit pentru VIVA! surse din apropierea familiei la momentul respectiv.

Andreea Bălan, de urgență la spital, din cauza unor dureri cumplite. Medicii o vor opera în cel mai scurt timp Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Andreea Bălan, de urgență la spital, din cauza unor dureri cumplite. Medicii o vor opera în cel mai scurt timp , Mozocu.Org , Andreea Bălan, de urgență la spital, din cauza unor dureri cumplite. Medicii o vor opera în cel mai scurt timp , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Andreea Bălan, de urgență la spital, din cauza unor dureri cumplite. Medicii o vor opera în cel mai scurt timp , Mozocu, Andreea Bălan, de urgență la spital, din cauza unor dureri cumplite. Medicii o vor opera în cel mai scurt timp

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top