Adrian Minune, amendat la o petrecere la care a participat și Tzanca Uraganu

123652513_10157994613147266_8141524411767344799_n.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Poliţia a intervenit sâmbătă seară la un eveniment privat aflat în desfăşurare într-un apartament de tip penthouse din Sectorul 6. Printre participanți s-au numărat și cântăreții de manele Adrian Copilul Minune și Tanca Uraganu’.

UPDATE: După intervenția poliției, în spațiul public a apărut o fotografie cu Adi Minune și Tzanca Uraganu’, care sunt alături de doi polițiști și de un jandarm.

Ca urmare a apariție imaginii în online, Jandarmeria Română a venit cu următoarele precizări:

“Fotografia a fost efectuată în noaptea de 31 octombrie spre 01 noiembrie 2020.Jandarmul din imaginea la care se face referire este cadru militar activ al Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

În urma celor constatate, s-a demarat o cercetare asupra aspectelor anterior expuse, prin structura de control și verificări interne a Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

Reiterăm faptul că nu tolerăm și nu vom tolera niciodată orice formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituția noastră și vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat.

Vă asigurăm că Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București își desfășoară activitatea în interesul cetățenilor, al comunității și în sprijinul instituțiilor statului, exclusiv pe baza și în executarea legii.”

Petrecere cu Adi Minune și Tzanca Uraganu’

La acest eveniment poliţiştii au indetificat 11 persoane care au fost sancţionate pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 şi a Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

În acest caz, amenzile au fost în valoare totală de 38.500 lei.

Potrivit News.ro, Adrian Minune se află printre persoanele sancționate.

Tzanca Uraganu’ a avut probleme cu poliția și în urmă cu câteva zile, când a cântat la o petrecere de majorat în localitatea Comănești, din județul Bacău.

Tzanca Uraganu, interpret: “Cei care aveţi nunţi, amânaţi mă, fraţilor, că nu se mai poate face absolut nimic! N-au intrat zilele în sac, este timp destul, lăsaţi-o pentru la anul! Sunt şi eu Tzanca Uraganu’ şi mi-am făcut botezul în casă!”

De asemenea, în Sectorul 3, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la organizarea unui botez, fiind găsite 73 de persoane în două încăperi ale unui restaurant.

”La data de 31 octombrie 2020, în jurul orei 21:10, Secţia 23 Politie a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că la un restaurant din Sectorul 3, se desfăşoară un eveniment (botez), cu aproximativ 100 de persoane. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul secţiei, care au constatat faptul că la evenimentul respectiv participă 73 de persoane, în două săli”, a transmis, duminică, Poliţia Capitalei.

Toti participanţii au fost identificaţi şi sanctionaţi contraventional cu amenzi, în valoare totală de 15.000 de lei. Administratorul localului a fost sancţionat şi el cu amendă în valoare de 2.500 de lei.De asemenea s-a întocmit şi un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Un alt eveniment similar a avut loc şi în Sectorul 5 al Capitalei, când, în jurul orei 20:20, Secţia 17 Poliţie a obţinut informaţii cu privire la faptul că într-un pub din Sectorul 5, se află mai multe persoane care sărbătoresc un eveniment.

La adresă s-au deplasat echipaje ale Secţiei 17 Poliţie, iar în interiorul locaţiei au identificat 32 de persoane care participau la un eveniment privat.

”În urma intervenţiei poliţiei, toţi participanţii au plecat, iar organizatorii au fost sancţionaţi cu suma de 3.500 de lei, pentru încălcarea dispoziţiilor Legii 55 din anul 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. De asemenea participanţii au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 15.000 de lei”, a mai transmis Poliţia.

Adrian Minune, amendat la o petrecere la care a participat și Tzanca Uraganu Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Adrian Minune, amendat la o petrecere la care a participat și Tzanca Uraganu , Mozocu.Org , Adrian Minune, amendat la o petrecere la care a participat și Tzanca Uraganu , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Adrian Minune, amendat la o petrecere la care a participat și Tzanca Uraganu , Mozocu, Adrian Minune, amendat la o petrecere la care a participat și Tzanca Uraganu

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top