5 întrebări pentru a determina dacă El este partenerul PERFECT pentru tine

5-intrebari-pentru-a-determina-daca-El-este-partenerul-PERFECT-pentru-tine-1066x600-1.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


5 întrebări pentru a determina dacă El este partenerul PERFECT pentru tine. Când ne aflăm într-o relație serioasă, adesea ne întrebăm dacă partenerul nostru este partenerul perfect. Nu ne încântă ideea de a pierde timpul și de a fi răniți la final, așa că este de înțeles de ce vrem să știm că partenerul nostru este potrivit pentru noi. Aceste întrebări vă vor ajuta să determinați dacă relația dvs. va trece testul timpului.

1.Este cel mai bun prieten al tău și ești al lui?
Relațiile bune au o comunicare grozavă între parteneri și se respectă reciproc. Dacă îl consideri cel mai bun prieten al tău și te poți baza pe el pentru orice, el ar putea fi cel potrivit pentru tine. El ar trebui să te vadă în același mod și să împărtășească cu tine tot ce se întâmplă în viața lui.2. Aveți aceleași nevoi sexuale?
Sexul nu este cel mai important lucru într-o relație, dar dorințele și impulsurile sexuale incompatibile pot cauza probleme semnificative în relație. Luați în considerare dacă amândoi vă bucurați de viața sexuală așa cum sunteți și dacă aveți aceleași nevoi și așteptări unul de la celălalt.

3.Vă acceptați unul pe altul fără să încercați să vă schimbați?
O relație ar trebui să fie despre acceptare și iubire. Nici tu, nici partenerul dvs. nu trebuie să încercați să vă schimbați reciproc. Dacă există vreo trăsătură pe care o are partenerul pe care nu o puteți suporta, nu ar trebui să încercați să-l schimbați. Reconsiderați-vă dacă sunteți bine cu ei sau dacă este timpul să plecați.4. Luați deciziile împreună și vă expuneți în mod egal părerile?
Ar trebui să fiți egali atunci când vine vorba de luarea deciziilor și să încercați întotdeauna să faceți compromisuri. Ar trebui să acceptați amândoi înainte de a decide și ar trebui să vă avantajeze pe amândoi în egală măsură.

5.Aveți aceleași planuri pentru viitor?
Acesta este critic. Vă doriți amândoi copii? Sau ești gata să te stabilești, iar el nu este? Este important să discutați cum vede partenerul tău viitorul său. A avea viziuni și vise diferite poate fi un dezbinător. Asigurați-vă că sunteți pe aceeași pagină cu planurile de viitor.

5 întrebări pentru a determina dacă El este partenerul PERFECT pentru tine Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, 5 întrebări pentru a determina dacă El este partenerul PERFECT pentru tine , Mozocu.Org , 5 întrebări pentru a determina dacă El este partenerul PERFECT pentru tine , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, 5 întrebări pentru a determina dacă El este partenerul PERFECT pentru tine , Mozocu, 5 întrebări pentru a determina dacă El este partenerul PERFECT pentru tine

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top