Vom fi în stare de urgență de Crăciun și Revelion? Predicțiile lui Alexandru Rafila

Numarul-estimat-de-imbolnaviri-cu-COVID-19-740x416-1.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Mai sunt doar două luni până la sărbătorile de iarnă. Nu se știe însă cum ne vom putea bucura de ele în condițiile în care țara noastră a început să treacă de pragul de 2000 de infectări pe zi.
De asemenea, crește și numărul pacienților internați la secția ATI, peste 500 de persoane în ultimile 24 de ore. Astfel, am putea avea din nou stare de urgență cât mai curând sau de Crăciun și Revelion.

Cum vom petrece Crăciunul și Revelionul
Numărul tot mai mare a cazurilor de coronavirus ne-ar putea da peste cap sărbătorile de iarnă. Am putea petrece Crăciunul și Revelionul în stare de urgență. Însă, ce spun specialiștii în sănătate în aceste condiții? Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS a precizat că acest lucru s-ar putea întâmpla în cazul în care normele de protecție nu sunt respectate, iar numărul de îmbolnăviri va continua să crească.

”De Crăciun și Revelion sperăm să nu fim în stare de urgență. Eu sper ca acest lucru să nu se întâmple dacă vom fi echilibrați și vom respecta măsurile de protecție sanitară. Totuși numărul îmbolnăvirilor în România a crescut continuu începând cu 1 iunie. Am spus de fapt de la începutul acestei pandemii, dar lumea a trecut de foarte multe ori peste chestiunea asta, este vorba despre sustenabilitatea economiei, pentru că fără o economie funcțională toate discuțiile legate de tratament, de paturi de ATI, nu cred că sunt posibile, deci noi trebuie să menținem economia funcțională. Și trebuie să ne adaptăm, adică să lucrăm cu ajutorul măsurilor de siguranță.
Sperăm că vom avea medicamente eficiente de la anul.”, a spus Alexandru Rafila, potrivit libertatea.ro

Vom fi în stare de urgență de Crăciun și Revelion? Predicțiile lui Alexandru Rafila Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Vom fi în stare de urgență de Crăciun și Revelion? Predicțiile lui Alexandru Rafila , Mozocu.Org , Vom fi în stare de urgență de Crăciun și Revelion? Predicțiile lui Alexandru Rafila , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Vom fi în stare de urgență de Crăciun și Revelion? Predicțiile lui Alexandru Rafila , Mozocu, Vom fi în stare de urgență de Crăciun și Revelion? Predicțiile lui Alexandru Rafila

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top