Vlăduța Lupău, supărată pe fanii ei, după ce a dezvăluit că are coronavirus: „Nici eu nu am crezut”

123136934_10157985994502266_6163550964197096220_o.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


În seara zilei de 28 octombrie, Vlăduța Lupău a anunțat pe Instagram că a făcut COVID-19, iar foarte mulți internauți au început să o acuze că a luat bani pentru a spune că este bolnavă.

Pentru a le răspunde tuturor cârcotașilor, celebra cântăreață de muzică populară a făcut mai multe story-uri prin care dezvăluia că este dezamăgită de fanii ei și că nu ar putea spune că are coronavirus doar pentru că a primit bani.„Nu eram convinsă că vreau să fac publică chestia asta, dar mi-am asumat și am zis să anunț comunitatea mea. Însă, când văd reacția unora… îmi vine să o iau razna… nu-mi vine să cred. Și comentarii răutăcioase, să ziceți cu cât am fost plătită ca să zic chestia asta. Oameni buni, cred că nu ar exista bani pe care ar putea să mi-i ofere cineva ca să fac o reclamă de genul ăsta sau să zic așa ceva. Nici eu, poate până în clipa asta, când am văzut pe buletinul de analize că am ieșit pozitivă, poate nu am crezut în acest virus. Sau nu am crezut atât de tare în el, mai ales că toată vara am cântat și am întâlnit sute sau poate mii de oameni. N-am crezut deloc în el. Pot să spun acum că, pentru mine, este ca o răceală mai gravă. Sunt foarte supărată pe voi, cei care ați scris răutăți. Voi, să îmi scrieți mie… «Cu cât te-a plătit nu știu cine?». Da, poate și eu, când am văzut la alte persoane publice că au postat, am zis: «Nu cred, e vrăjeală!». Nu, nu e vrăjeală. Însă sunt foarte supărată pe comentariile voastre răutăcioase. Nu caut faimă, cred că am suficientă și o am prin muncă. Sunt foarte dezamăgită. Ați reușit să mă enervați, dar vă doresc sănătate multă. Cu siguranță o să treacă pe la toți virusul ăsta… Poate o să spuneți că și nasul înfundat mi l-am pus prin filtru”, a afirmat Vlăduța Lupău pe Instagram.

foto: Instagram Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău, supărată pe fanii ei, după ce a dezvăluit că are coronavirus: „Nici eu nu am crezut” Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Vlăduța Lupău, supărată pe fanii ei, după ce a dezvăluit că are coronavirus: „Nici eu nu am crezut” , Mozocu.Org , Vlăduța Lupău, supărată pe fanii ei, după ce a dezvăluit că are coronavirus: „Nici eu nu am crezut” , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Vlăduța Lupău, supărată pe fanii ei, după ce a dezvăluit că are coronavirus: „Nici eu nu am crezut” , Mozocu, Vlăduța Lupău, supărată pe fanii ei, după ce a dezvăluit că are coronavirus: „Nici eu nu am crezut”

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top