Vaccinul împotriva TBC, soluția împotriva Covid-19? Ce au descoperit oamenii de știință

Vaccin-740x456-1.png
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Vaccinul împotriva TBC, conceput în anul 1921 ar putea fi folosit împotriva covid-19. Oamenii de știință din Marea Britanie au început testarea pentru a vedea dacă acesta funcționează.
Vaccinul împotriva TBC, dar și anticovid
Vaccinul care trateză tuberculoza ar putea fi folosit și împotriva Covid-19. Oamenii de știință din Marea Britanie au început o testare în acest sens. Studiile clinice din trecut au arat ca vaccinul impotriva TBC a redus rata de mortalitate cu 38 la suta la nou-nascutii din Guineea-Bissau, diminuand astfel cazurile de pneumonie si septicemie.

Vaccinul anti-TBC benefic și în Africa de Sud
Acest vaccin, vechi de 99 de ani a redus cu 72 la suta infecțiile nazale, infecții ale gâtului și plămânilor. În Olanda studiile arata ca BCG a fost folosit cu succes împotriva febrei galbene.

Cercetatorul japonez Tasuku Honjo, laureat cu premiul Nobel pentru Medicina în 2018, a declarat în luna mai, că vaccinul împotriva tuberculozei (TBC), ar putea fi unul din motivele ratei scăzute de mortalitate în rândul pacienților cu Covid-19 din Japonia, relateazî EFE.

Legatura dintre vaccinarea BCG (Bacilul Calmette-Guérin) și o rată mai micî de mortalitate provocată de Covid-19 a fost relevată inițial de un grup de oameni de știintă australieni, iar acum cercetatori din intreaga lume incearca “sa verifice această conexiune”, a declarat Honjo la o teleconferinta, citat și de Agerpres.
Potrivit expertului, faptul cî în Japonia, majoritatea populației este vaccinată împotriva tuberculozei “ar putea fi unul dintre factorii diferențiali” care explică procentul scăzut al contagierilor cu coronavirus în această țară.

Vaccinul împotriva TBC, soluția împotriva Covid-19? Ce au descoperit oamenii de știință Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Vaccinul împotriva TBC, soluția împotriva Covid-19? Ce au descoperit oamenii de știință , Mozocu.Org , Vaccinul împotriva TBC, soluția împotriva Covid-19? Ce au descoperit oamenii de știință , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Vaccinul împotriva TBC, soluția împotriva Covid-19? Ce au descoperit oamenii de știință , Mozocu, Vaccinul împotriva TBC, soluția împotriva Covid-19? Ce au descoperit oamenii de știință

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top