Un inginer de robotică a dat costumele bărbătești pe fustă și tocuri. De ce se îmbracă cu haine de femeie

This-man-in-a-skirt-and-heels-is-breaking-taboos-questioning-standards-and-reinforcing-that-clothes-have-no-gender-5f87ee8489a71__880-740x740-1.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Un inginer de robotică american, stabilit în Germania, pe nume Mark Bryan a desființat stereotipurile în momentul în care a ales să meargă îmbrăcat în fustă și pantofi cu toc la muncă. Și-a șocat atât colegii, cât și clienții și este foarte mândru de realizarea lui.
Motivul pentru care Mark Bryan poartă haine de doamnă
Americanul Mark Bryan pare un bărbat obișnuit în partea de sus, însă atunci când ai o pivire de ansamblu observi că el nu este un simplu bărbat, ci unul care poartă fustă și pantofi cu toc. Acesta a explicat că nu are nici o legătură cu sexualitatea lui, ci este doar un mod care îl ajut pe el să se simtă mai puternic.

Într-un interviu pentru Bored Panda, Mark Bryan a explicat motivul care sta în spatele alegerilor sale vestimentare. Încrezător și fără rușine, a spus că hainele de femeie emană mai multă putere.

”Mă îmbrac așa pentru că pot. Doar pentru a fi diferit. Am admirat întotdeauna femeile care poartă fuste strâmte și tocuri. Nu sexual vorbind, ci datorită puterii pe care o emană. Nu mă îmbrac așa pentru a fi sexy, ci ca să arăt ca orice femeie profesionistă. Pentru mine, hainele nu au gen. Prefer un aspect „masculin” deasupra taliei și un aspect fără gen sub talie. Este vorba despre haine fără gen”, a spus bărbatul.
”Este vorba despre haine fără gen”
Mark Bryan este originar din America, dar a ales să se stabilească în Germania. Se îmbracă așa la muncă, pe stradă și chiar și acasă, în ciuda faptului că îmbrăcămintea lui atrage cu siguranță privirile celor din jur. Mărturisește, însă, că are o viață perfect normală, ba chiar este și căsătorit, iar felul în care se îmbracă nu are nicio legătură cu orientarea lui sexuală.

Un inginer de robotică a dat costumele bărbătești pe fustă și tocuri. De ce se îmbracă cu haine de femeie Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Un inginer de robotică a dat costumele bărbătești pe fustă și tocuri. De ce se îmbracă cu haine de femeie , Mozocu.Org , Un inginer de robotică a dat costumele bărbătești pe fustă și tocuri. De ce se îmbracă cu haine de femeie , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Un inginer de robotică a dat costumele bărbătești pe fustă și tocuri. De ce se îmbracă cu haine de femeie , Mozocu, Un inginer de robotică a dat costumele bărbătești pe fustă și tocuri. De ce se îmbracă cu haine de femeie

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top