Tinerii nu vor primi vaccinul pentru COVID-19 până în 2022. Cine se vaccinează primii

121667418_3686960698005077_7493093490481295081_o.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Tinerii sanatosi ar putea sa nu fie vaccinati pentru noul coronavirus inainte de 2022. Anuntul a fost facut de Organizatia Mondiala a Sanatatii, care a venit si cu o explicatie pentru aceasta situatie.
Organizatia Mondiala a Sanatatii a facut anuntul ca tinerii sanatosi ar urma sa fie vaccinati anti-Covid cel mai devreme in 2022. Aceasta noua informatie vine dupa ultimele rapoarte facute de OMS, prin care a fost stabilit cine va avea intaietate in a primit vaccinul anti-Covid.

Cine se vaccinează primii pentru COVID-19
OMS a venit cu noutati, in urma unei intruniri la nivel inalt care a avut loc miercuri. Expertii sanitari au stabilit ca, in eventualitatea avizarii oficiale ale unui vaccin anti-Covid, autoritatile din domeniul sanatatii trebuie sa imunizeze in primul rand categoriile de persoanele varstnice si vulnerabile.

Cercetătorul şef al OMS, Dr. Soumya Swaminathan a declarat că lucrătorii din sectorul medical, cei din sectoarele esenţiale şi vârstnicii vor primi primii vaccinul.

Potrivit acestuia, prioritatile privind situatia unui vaccin anti-Covid sunt inca in lucru pe masa OMS. Trebuie luata in calcul si parerea celor din grupurile consultative OMS. Expertul subliniaza faptul ca vaccinul pentru noul coronavirus trebuie sa fie declarat ca fiind unul sigur si eficace. In aceasta decizie uriasa sunt implicati atat expertii OMS, cei de la Uniunea Europeana si Statele Unite ale Americii.

”Oamenii tind să creadă că pe 1 ianuarie sau pe 1 aprilie vor lua vaccinul, iar apoi lucrurile vor reveni la normal. Nu va funcţiona aşa”, a spus Swaminathan, potrivit News.ro.
Expertul OMS a declarat si ca spera ca pana in 2021, lumea sa aiba la dispozitie cel putin un vaccin sigur şi eficace. Insa atrage atentia asupra unei alte realitati dure. Vaccinul va fi disponibil doar ”cantităţi limitate”.

Tinerii nu vor primi vaccinul pentru COVID-19 până în 2022. Cine se vaccinează primii Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Tinerii nu vor primi vaccinul pentru COVID-19 până în 2022. Cine se vaccinează primii , Mozocu.Org , Tinerii nu vor primi vaccinul pentru COVID-19 până în 2022. Cine se vaccinează primii , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Tinerii nu vor primi vaccinul pentru COVID-19 până în 2022. Cine se vaccinează primii , Mozocu, Tinerii nu vor primi vaccinul pentru COVID-19 până în 2022. Cine se vaccinează primii

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: xxnx, FreePornHD, xnxx
scroll to top