Tătaru și Arafat, anunță noi restricții. „La Sfânta Parascheva, doar ieșenii”

Tataru-si-Arafat-740x416-1.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Secretarul de stat Raed Arafat și ministrul Sănătății Nelu Tătaru, au anunțat luni seara mai multe măsuri adoptate de CNSU, având în vedere că numărul de cazuri noi de infectări cu noul coronavirus a înregistrat o creștere considerabilă în ultimele zile.
Nelu Tătaru a menționat că oamenii trebuie să respecte regulile impuse de autorități pentru a evita răspândirii COVID-19.

Tătaru și Arafat, anunță noi restricții. „La Sfânta Parascheva, doar ieșenii”
Ministrul Sănătății Nelu Tătaru și secretarul de stat Raed Arafat au declarat luni seara, într-o conferință de presă mai multe restricții adoptate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență. Conform acestora, au fost adoptate și măsuri cu privire la organizarea sărbătorile religioase. Tătaru a declarat că persoanele care vin din țări care au un indice ridicat, se impun anumite reguli.

„Pentru cei care vin să stea 3 zile pot veni cu un test negativ în ultimele 48 de ore; cei care intră în carantină pentru o perioadă de 14 zile pot ieși din carantină în a 10-a zi dacă efectuează un test de coronavirus în a opta zi, iar acesta este negativ. „pentru cei care vin să stea 3 zile pot veni cu un test negativ în ultimele 48 de ore; cei care intră în carantină pentru o perioadă de 14 zile pot ieși din carantină în a 10-a zi dacă efectuează un test de coronavirus în a opta zi, iar acesta este negativ”,a declarat Nelu Tataru.

Noi restricții impuse de autorități
Raed Arafat a menționat că toate comitele județele de situații de urgență se vor reuni pentru a lua toate deciziile prevăzute în HG-uri. Astfel, vor fi analizate carantinarea localităților care depășesc 3 cazuri la mia de locuitori în ultimele 14 zile și interzicerea evenimentelor, precum nunți și botezuri cu peste 1.5 cazuri la mia de locuitori.
Totodată, Arafat a declarat că în timpul organizării sărbătorilor religioase, vor fi permisă numai prezența celor cu domiciliu în localitatea unde se desfășoara slujba.

Tătaru și Arafat, anunță noi restricții. „La Sfânta Parascheva, doar ieșenii” Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Tătaru și Arafat, anunță noi restricții. „La Sfânta Parascheva, doar ieșenii” , Mozocu.Org , Tătaru și Arafat, anunță noi restricții. „La Sfânta Parascheva, doar ieșenii” , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Tătaru și Arafat, anunță noi restricții. „La Sfânta Parascheva, doar ieșenii” , Mozocu, Tătaru și Arafat, anunță noi restricții. „La Sfânta Parascheva, doar ieșenii”

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top