Țara în care o persoană moare la fiecare 5 minute, în urma infectării cu noul coronavirus

122912173_10157980491837266_4695846298351995502_o.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Țara în care o persoană moare la fiecare 5 minute, în urma infectării cu noul coronavirus
Capacitatea spitalelor din numeroase provincii iraniene este depăşită din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19, au anunţat autorităţile sanitare.

În Iran, o persoană moare la fiecare cinci minute în urma infectării cu noul coronavirus, relatează Reuters.

Autorităţile iraniene s-au plâns de nerespectarea distanţării sociale, în timp ce ministrul adjunct al Sănătăţii, Iraj Harirchi, a declarat că pandemia ar putea provoca 600 de decese zilnic în săptămânile următoare, dacă iranienii nu reuşesc să respecte protocoalele de sănătate în cea mai afectată ţară din Orientul Mijlociu, transmite Agerpres.Televiziunea de stat iraniană a relatat că o persoană moare la fiecare cinci minute din cauza noului coronavirus, o rată care corespunde cu bilanţurile deceselor zilnice raportate de autorităţi de circa 300 în ultimele 20 de zile.

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului Sănătăţii, Sima Sadat Lari, a declarat duminică pentru televiziunea de stat că 32.616 de persoane au murit din cauza bolii, iar numărul de cazuri confirmate au ajuns la 568.896.

Un raport din aprilie al Centrului de cercetare al Parlamentului iranian arată că numărul cazurilor de coronavirus ar putea fi de aproape două ori mai mare decât cel anunţat de Ministerul Sănătăţii. Potrivit raportului, cifrele oficiale din Iran se bazează doar pe numărul de decese din spitale şi pe cazurile deja testate pozitiv pentru coronavirus.

Şcolile, moscheile, magazinele, restaurantele şi alte instituţii publice din Teheran au fost închise din 3 octombrie. În condiţiile în care cazurile şi decesele de COVID-19 au continuat să atingă niveluri record, măsurile au fost prelungite până pe 20 noiembrie, a informat televiziunea de stat.

Sursa: Agerpres

Țara în care o persoană moare la fiecare 5 minute, în urma infectării cu noul coronavirus Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Țara în care o persoană moare la fiecare 5 minute, în urma infectării cu noul coronavirus , Mozocu.Org , Țara în care o persoană moare la fiecare 5 minute, în urma infectării cu noul coronavirus , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Țara în care o persoană moare la fiecare 5 minute, în urma infectării cu noul coronavirus , Mozocu, Țara în care o persoană moare la fiecare 5 minute, în urma infectării cu noul coronavirus

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top