Silviu Huțanu, membrul formației SoundCheck Band, are COVID-19 și este în stare gravă. Se află la Terapie Intensivă

122545311_10157972591237266_8732313391661802261_n.png
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Silviu Huțanu, membrul formației SoundCheck Band, a fost depistat cu COVID-19 și se află în stare gravă. Artistul are nevoie urgență de plasmă pentru a se vindeca. În acest sens, prietenii și fanii lui fac apel la oamenii care s-au confruntat cu virusul și s-au vindecat, pentru a dona plasmă.
Silviu Huțanu are doar 37 de ani, și se află în stare gravă din cauza coronavirusului, motiv pentru care are nevoie urgentă de plasmă hiperimună. Artistul este internat la Terapie Intensivă.

Viața lui Silviu Huțanu este în pericol după ce cântărețul a fost depistat cu COVID-19
„În zilele de 10 și 11 octombrie, fratele meu a început să aibă simptome. Simptomele au debutat cu febră și stare generală de rău. Luni, 12 octombrie, a mers la Institutul Regional de Oncologie din Iași pentru a-și face testul PCR, testul de depistare a infecției cu COVID-19. Pe data de 13, după ce rezultatul testului a ieșit pozitiv, a fost internat la Spitalul „Căi Ferate’ din Iași.”, au fost declarațiile cu privire la starea de sănătate a lui Silviu.

„Pentru că starea lui s-a înrăutățit și avea nevoie de mai mult suport de oxigen, medicii au decis să-l transfere la secția de Terapie Intensivă de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Din ceea ce știm noi, Silviu nu avea alte probleme medicale, ci numai hipertensiune.

Vă rugăm să fiți alături de fratele meu și să mergeți la CRTS pentru a dona plasmă hiperimună. Acesta poate fi cel mai mare sprijin terapeutic pentru Silviu’, spune Alex Huțanu, fratele artistului ieșean.

Purtătorul de Cuvânt de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, a făcut declarații:

„Pacientul este ventilat non-invaziv. Din păcate, starea unui pacient internat în secția de Terapie Intensivă este imprevizibilă. În ceea ce privește tratamentul cu plasmă hiperimună, recomandat ar fi să-l primească cât mai repede. La unii pacienți funcționează, la alții nu se observă rezultate, dar trebuie încercat absolut tot ceea ce ne stă în putință’, a spus Dr. Florin Grămadă.
Atât familia cât și prietenii lui Silviu Huțanu au distribuit pe rețelele de socializare cazul artistului pentru a reuși să mobilizeze cât mai multe persoane.

Silviu Huțanu, membrul formației SoundCheck Band, are COVID-19 și este în stare gravă. Se află la Terapie Intensivă Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Silviu Huțanu, membrul formației SoundCheck Band, are COVID-19 și este în stare gravă. Se află la Terapie Intensivă , Mozocu.Org , Silviu Huțanu, membrul formației SoundCheck Band, are COVID-19 și este în stare gravă. Se află la Terapie Intensivă , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Silviu Huțanu, membrul formației SoundCheck Band, are COVID-19 și este în stare gravă. Se află la Terapie Intensivă , Mozocu, Silviu Huțanu, membrul formației SoundCheck Band, are COVID-19 și este în stare gravă. Se află la Terapie Intensivă

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top