Se dau 720 de lei de persoană! Zeci de mii de români vor primi banii în decembrie

bani-1024x576-1.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, a dat miercuri o veste foarte bună pentru zeci de mii de români, care vor beneficia din partea Guvernului de vouchere în valoare de 180 de lei. În decembrie, banii vor fi acordați și retroactiv pe trei luni.
Persoanele în vârstă de peste 75 de ani și care au pensii minime sociale vor primi în fiecare lună vouchere în valoare de 180 de lei pentru masa caldă.

Ele vor fi distribuite începând din prima săptămână a lunii decembrie, a anunțat ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș.

Sume acordate retroactiv
El a precizat că pensionarii vor primi atunci și voucherele aferente lunilor septembrie, octombrie și noiembrie.

”Valoarea unui astfel de tichet este de 180 de lei pe lună. Aceste tichete se vor repartiza în prima săptămână din luna decembrie a acestui an și se vor da retroactiv, cu data la care a fost aprobată măsura, respectiv pe lunile septembrie, octombrie, noiembrie și decembrie.

Vor avea cei 720 de lei încărcați pe vouchere sau carduri în prima săptămână a lunii decembrie 2020.”, a explicat Boloș, arătând că banii pentru aceaste vouchere provin din fonduri europene nerambursabile.

În context, trebuie precizat că numărul total al beneficiarilor indemnizaţiei sociale pentru pensionari a fost de 946.320 de persoane în luna septembrie, conform datelor centralizate de Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP).

Pensionarii proveniţi din fostul sistem de pensii al agricultorilor
Din totalul beneficiarilor de indemnizaţie socială înregistraţi în septembrie, 797.585 erau pensionari din sistemul public, iar 148.735 erau pensionari proveniţi din fostul sistem de pensii al agricultorilor.

În cazul pensionarilor din sistemul public, valoarea medie a indemnizaţiei suportate de la bugetul de stat a fost de 298 de lei. Cele mai mari valori au fost înregistrate în judeţele Cluj – 349 lei, Bistriţa-Năsăud – 342 lei şi Hunedoara – 336 lei.

Cei mai mulţi beneficiari ai acestei indemnizaţii erau în Bucureşti – 35.091 şi în judeţele Suceava – 32.154 pensionari, Iaşi – 28.518 şi Dolj – 27.801.

În ceea ce priveşte pensionarii agricultori, indemnizaţia socială medie suportată de la bugetul de stat a fost de 159 de lei, valoarea ce mai mare fiind înregistrată în Bucureşti (între 198 lei şi 244 lei) şi în judeţele Ilfov – 258 de lei şi Gorj – 234 lei.
Numărul cel mai mare de beneficiari se înregistra în judeţele Iaşi – 10.077 persoane, Dolj – 9.746 persoane şi Botoşani – 9.346 persoane.

Se dau 720 de lei de persoană! Zeci de mii de români vor primi banii în decembrie Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Se dau 720 de lei de persoană! Zeci de mii de români vor primi banii în decembrie , Mozocu.Org , Se dau 720 de lei de persoană! Zeci de mii de români vor primi banii în decembrie , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Se dau 720 de lei de persoană! Zeci de mii de români vor primi banii în decembrie , Mozocu, Se dau 720 de lei de persoană! Zeci de mii de români vor primi banii în decembrie

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top