Se căsătoreşte Salman Khan cu Iulia Vântur? Cine a făcut anunțul mult așteptat

121328001_3534137766623689_7074619254860986256_n.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Salman Khan a fost prezent recent la premiera unei celebre emisiuni.
Pentru că în ultima vreme actorul bolywoodian nu a mai fost atât de prezent în spațiul public, jurnaliștii au profitat de ocazie și l-au întrebat când va face pasul cel mare. Vedeta nu a stat pe gânduri și a făcut lumină în ceea ce privește căsătoria cu fosta prezentatoare TV, Iulia Vântur.

La ediţia de lansare a emisiunii, Salman a profitat că printre invitaţi se regăseşte şi un astrolog şi l-a întrebat pe acesta dacă astrele îi surâd pe plan amoros în viitorul apropiat.

Mai precis, celebrul actor, a vrut să ştie dacă relaţia de lungă durată pe care o are în prezent poate avansa spre căsnicie în acest an.

Ce i-au transmis astrele
Actorul nu a dorit să dea el un răspuns direct, dar l-a rugat pe cititorul în stele să îi spună dacă „există vreo şansă ca el să se căsătorească anul acesta‟, scrie hindustantimes.com. Răspunsul astrologului Pandit Janardhan a fost scurt şi la obiect.

Astrologul a oferit un răspuns fără să stea pe gânduri, iar acest lucru l-a făcut pe Salman să râdă copios. Astrologul a explicat că „nu există nicio şansă ca el să se căsătorească în viitorul apropiat‟.

Ce părere are Iulia Vântur despre căsătorie
Și românca este tot mai des întrebată când va avea loc nunta dintre ea și actor. Totuși, Iulia dezvăluie că această etapă a relației nu este o prioritate pentru ea. De asemenea, experiențele pe care mulți dintre prietenii săi le-au avut după căsătorie, au determinat-o să nu mai aibă încredere în acest act.

”Am fost educată în spiritul acela: ne căsătorim, facem copil, există o ordine, o rigoare în toate lucrurile astea, dar odată ce am descoperit lumea, o cultură diferită, m-am descoperit pe mine mai mult. Acum, sincer, nu știu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc”, a declarat vedeta, pentru Antena Stars.
”În privința căsătoriei nu mai sunt atât de sigură că este ceea ce îmi doresc, pentru că sincer, uitându-mă în jurul meu, nu știu dacă asta este într-adevăr varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc. Simt că te încorsetează mai mult și te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întreb și oamenii care se căsătoresc, ce se întâmplă, de fapt. Se schimbă după ce se căsătoresc.(…) Nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu”, a explicat blondina.

Se căsătoreşte Salman Khan cu Iulia Vântur? Cine a făcut anunțul mult așteptat Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Se căsătoreşte Salman Khan cu Iulia Vântur? Cine a făcut anunțul mult așteptat , Mozocu.Org , Se căsătoreşte Salman Khan cu Iulia Vântur? Cine a făcut anunțul mult așteptat , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Se căsătoreşte Salman Khan cu Iulia Vântur? Cine a făcut anunțul mult așteptat , Mozocu, Se căsătoreşte Salman Khan cu Iulia Vântur? Cine a făcut anunțul mult așteptat

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: xxnx, FreePornHD, xnxx
scroll to top