Scandalul continuă! Ce spune Bianca Drăgușanu despre amantele lui Alex Bodi

Advertisements


Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Cei doi au parte de certuri constante, dar și împăcări pe măsură.

Bianca Drăgușanu redeschide scandalul
Bianca Drăgușanu nu ezită să își spună părerea cu privire la amantele lui Alex Bodi de fiecare dată când are ocazia. Nici de data aceasta vedeta nu s-a putut abține. Partenera lui Alex Bodi pare că redeschide scandalul cu Daria Radionova, celebra afaceristă de peste Prut care i-a furat mințile omului de afaceri Alex Bodi în urmă cu ecva timp. Bianca a postat un mesaj cu subînțeles pentru rusoiacă, dar s-a adresat și celorlalte foste amante ale lui Alex Bodi. Înregistrarea publicată de fotomodel este virală.Relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi apre să meargă de minune în ultima perioadă. Însă, blondina pare să nu renunțe la episodul traumatizant petrecut în urmă cu câteva luni. Bianca Drăgușanu nu a dat uitării escapadele partenerului său, deși l-a iertat. Creatoarea de modă a distribuit o filmare în care apare o femeie în timp ce face declarații acide la adresa fostei amantei a soțului. “Atunci când ești revoltată pe curvele care strică relații”, a fost mesajul care a însoțit postarea vedetei. Bianca a pus un emoticon de râs atunci când a făcut postarea pe Facebook.

“Mă, dacă fac șapte ani de pușcărie, nu mă deranjează! Dar, dacă nu ți-o bat… Cât să-mi dea pentru o curvă? Doi ani? O joc în picioare” , sunt câteva dintre afirmațiile făcute de doamna din înregistrarea făcută publică de Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare. Nu puțini sunt cei care cred că mesajul din clip este adresat Dariei Radionova, fosta amantă a lui Alex Bodi.Alți internauți sunt de părere că acesta afost un avertisment al blondinei la adresa femeilor care vor să îi ia locul în viața omului de afaceri. Mai mult, Alex Bodi i-ar fi făcut avansuri cântăreței Anna Lesko.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, episoade violente în trecut
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu sunt din nou împreună după multe episoade violente care au avut loc între cei doi. Deși Bianca a evitat să comenteze afirmațiile cum că ar fi fost bătută de omul de afaceri, fotografiile în care aceasta apare desfigurată au vorbit de la sine.

Advertisements

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments