REPLICI HALUCINANTE! CUM REACȚIONEAZĂ CĂLĂTORII DIN MIJLOACELE DE TRANSPORT ÎN COMUN, ATUNCI CÂND LI SE REPROȘEAZĂ CĂ NU POARTĂ MASCĂ: „AI TUPEU ÎN TINE”

121530758_3540361519334647_652716651455823877_o.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Masca de protecție a devenit un adevărat subiect controversat în ultimul timp, mai ales că oamenii sunt din ce în ce mai recalcitranți atunci când vine vorba de purtarea ei. Călătorii din mijloacele de transport în comun au reacții extrem de virulente atunci când sunt trași la răspundere.
Călătorii din mijloacele de transport în comun au reacții extrem de virulente atunci când sunt întrebați de ce anume nu poartă mască de protecție. Unii dintre ei invocă motive medicale, în timp ce alții vorbesc foarte urât și punctează, fără niciun fel de jenă, faptul că nu vor să o poarte și cu asta basta.

Călătorii din mijloacele de transport în comun, reacții virulente
În metrou, reporterii dcnews.ro au găsit mai mulți călători care nu purtau masca de protecție și s-au grăbit să-i întrebe de ce anume nu respectă normele impuse de autorități, în context epidemiologic.

Mulți dintre aceștia vorbesc despre motive medicale, dar alții recunosc, cu nonșalanță, faptul că nu vor să poarte masca pentru că nu cred în virus și nu vor să facă acest lucru sub nicio formă.

„De ce nu purtați mască?

– Că nu vreau! Dar ai dreptul să mă filmezi?

Bă, minoritaro, ai tupeu în tine de nu te vezi… Ești si obraznică pe deasupra!

– Nu pot să respir, am rinită alergică, a spus o altă femeie.

– Și eu am rinită alergică, știu ce înseamnă și ambrozia, nu aveți niciun document edificator la dumneavoastră că nu purtați mască din cauza rinitei alergice, stimată doamnă „alergică”. Sunteți singura din acest vagon care nu poartă mască, îi spune călătorul.

– Cum trebuie, nu se poartă așa masca! insistă călătorul.

– Mai mult nu pot

– Atunci coborâți și mergeți cu taxiul sau pe jos!

– Asta nu hotărâți dumneavoastră!” sunt câteva dintre replicile pe care le oferă călătorii, în mijloacele de transport în comun, atunci când sunt întrebați de ce anume nu poartă mască de protecție.REPLICI HALUCINANTE! CUM REACȚIONEAZĂ CĂLĂTORII DIN MIJLOACELE DE TRANSPORT ÎN COMUN, ATUNCI CÂND LI SE REPROȘEAZĂ CĂ NU POARTĂ MASCĂ: „AI TUPEU ÎN TINE” Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, REPLICI HALUCINANTE! CUM REACȚIONEAZĂ CĂLĂTORII DIN MIJLOACELE DE TRANSPORT ÎN COMUN, ATUNCI CÂND LI SE REPROȘEAZĂ CĂ NU POARTĂ MASCĂ: „AI TUPEU ÎN TINE” , Mozocu.Org , REPLICI HALUCINANTE! CUM REACȚIONEAZĂ CĂLĂTORII DIN MIJLOACELE DE TRANSPORT ÎN COMUN, ATUNCI CÂND LI SE REPROȘEAZĂ CĂ NU POARTĂ MASCĂ: „AI TUPEU ÎN TINE” , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, REPLICI HALUCINANTE! CUM REACȚIONEAZĂ CĂLĂTORII DIN MIJLOACELE DE TRANSPORT ÎN COMUN, ATUNCI CÂND LI SE REPROȘEAZĂ CĂ NU POARTĂ MASCĂ: „AI TUPEU ÎN TINE” , Mozocu, REPLICI HALUCINANTE! CUM REACȚIONEAZĂ CĂLĂTORII DIN MIJLOACELE DE TRANSPORT ÎN COMUN, ATUNCI CÂND LI SE REPROȘEAZĂ CĂ NU POARTĂ MASCĂ: „AI TUPEU ÎN TINE”

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top