RAED ARAFAT, DESPRE CEL MAI SUMBRU SCENARIU CU 7.000 DE INFECTĂRI PE ZI. „ESTE POSIBIL SĂ AJUNGEM ACOLO”

RAED-ARAFAT1-1.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Epidemia de coronavirus continuă să facă ravagii. Situația din România este un îngrijorătoare, zilnic înregistrându-se tot mai multe cazuri de noi îmbolnăviri. În acest context, Raed Arafat a vorbit despre unul dintre cele mai sumbre scenarii.
Invitat într-o emisiune la Antena 3, Raed Arafat a fost întrebat dacă România va ajunge în zece zile să aibă între 5.000 şi 7.000 de noi cazuri de îmbolnăviri cu COVID. Acesta a explicat că, din păcate, scenariul este destul de aproape de a deveni realitate, din cauza răspândirii comunitare foarte extinsă.

„Dacă nu se va rezolva problema răspândirii şi va continua în acelaşi trend, este posibil să ajungem acolo. Dacă măsurile care se iau au un impact, atunci este posibil să vedem o încetinire”, a declarat doctorul Raed Arafat.

De asemenea, Raed Arafat a fost întrebat și dacă se ajunge la 1.100 de pacienţi internaţi la Terapie Intensivă, capacitatea maximă a sistemului nostru sanitar, pe 20 octombrie.

„Ocuparea paturilor ATI va creşte, cu cât numărul cazurilor va creşte. E un procent care automat va ajunge în rândul cazurilor de terapie intensivă. Cazurile care nu necesită intubaţie, ventilaţie, pot fi monitorizate în alte secţii, eliberând locuri şi lăsând bolnavii care au o formă mai uşor acasă.”, a mai spus Raed Arafat.

Creșterea numărului de paturi de la Terapie Intensivă
Raed Arafat a mai menționat că, în prezent, din cauza multitudinii de noi cazuri se lucrează la o creștere a numărului paturilor din Terapie Intensivă.

„O altă metodă de lucru este creşterea capacităţii, mai departe, lucru care la Mureş se face, mai creştem cu 20 de paturi în următoarele săptămâni. Aradul a cerut ventilatoare pentru suplimentarea paturilor.
Dar mai e soluţia să folosim încă o parte din paturile care sunt folosite în îngrijirile curente. Mai este un număr de paturi care este folosit pentru urgenţe şi pentru îngrijirile curente, post operator. Acolo putem intra, să alocăm paturi temporar pentru cazurile COVID. Provocarea cea mai mare rămâne resursa umană”, a explicat Raed Arafat.

RAED ARAFAT, DESPRE CEL MAI SUMBRU SCENARIU CU 7.000 DE INFECTĂRI PE ZI. „ESTE POSIBIL SĂ AJUNGEM ACOLO” Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, RAED ARAFAT, DESPRE CEL MAI SUMBRU SCENARIU CU 7.000 DE INFECTĂRI PE ZI. „ESTE POSIBIL SĂ AJUNGEM ACOLO” , Mozocu.Org , RAED ARAFAT, DESPRE CEL MAI SUMBRU SCENARIU CU 7.000 DE INFECTĂRI PE ZI. „ESTE POSIBIL SĂ AJUNGEM ACOLO” , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, RAED ARAFAT, DESPRE CEL MAI SUMBRU SCENARIU CU 7.000 DE INFECTĂRI PE ZI. „ESTE POSIBIL SĂ AJUNGEM ACOLO” , Mozocu, RAED ARAFAT, DESPRE CEL MAI SUMBRU SCENARIU CU 7.000 DE INFECTĂRI PE ZI. „ESTE POSIBIL SĂ AJUNGEM ACOLO”

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: xxnx, FreePornHD, xnxx
scroll to top