Raed Arafat dă cea mai proastă veste! Ce vom fi obligați să facem de Crăciun și Revelion? Asta e realitatea

ID143781_INQUAM_Photos_Alex-Nicodim_-1024x683-1.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Șeful DSU, Raed Arafat, dă cea mai proastă veste. Este un adevărat dezastru pentru România. S-a aflat ce vom fi obligați să facem de Crăciun și de Revelion. Pandemia de coronavirus a paralizat pur și simplu țara noastră.
Veste cruntă pentru România. Pandemia de coronavirus ne obligă să stăm din nou în izolare. Șeful DSU, Raed Arafat, vine cu cele mai proaste noutăți. Vom avea mai probleme de Crăciun și de Revelion.

Raed Arafat dă cea mai proastă veste!
Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a explicat că anul acesta, în contextul pandemiei de COVID-19, nu mai sunt de conceput sărbători de Crăciun și Revelion așa cum au fost anul trecut. Mai mult, vom fi obligați să ne petrecem sărbătorile acasă. Cei care în perioada aceasta obișnuiau să își facă rezervări în străinătate sunt avertizați. Ar putea fi un demers riscant și riscă să-și piardă banii.

„Cred că astfel de decizii trebuie să fie discutate prin noiembrie – care este situația, care vor fi măsurile, cum vor fi măsurile, unde se va face o anumită activitate sau alta. Nu uitați că Raed Arafat, e aspectul bisericilor în Crăciun și după care avem și toate restaurantele care organizează Revelion și care vor începe presiunile că vor să organizeze revelioane ca în fiecare Revelion.

Petreceri de Revelion ca în alți ani – eu cred că n-avem să ajungem la asta. Acum ca în alți ani încă e prea devreme. O spun acum, cu toată răspunderea: acum să fie petrecerea de Revelion din 31 decembrie ca cea din 31 decembrie 2019 – nu cred! Nu cred! Regulile vor trebui să fie discutate pe baza evoluției epidemiologice, iar în orice decizie care se ia interesul principal este interesul public și interesul în domeniul sănătății publice”, a declarat Raed Arafat.

Dar asta nu e tot. Seria veștilor proaste a continuat. „Îmi pare rău, știu că nu toți vor fi de acord cu ce spun acum, mai ales cei care organizează excursii în exterior, dar uitați-vă și acum. Este riscant să-ți planifici acum Revelionul afară, fără discuție, asta e realitatea.

Dacă n-aș zice asta ar însemna că induc oamenii în eroare, pentru că posibilitatea să fie măsuri serioase luate la momentul respectiv există și atunci va trebui să urmărim evoluția epidemiologică. Dacă vedem că totul merge în jos și totul e perfect – ceea ce mă îndoiesc să fie așa – atunci, OK. Dar dacă vedem că cifrele în Europa sunt ridicate, vedem că sunt situații serioase, că țările europene iau măsuri serioase – și sunt măsuri serioase care se iau, sunt țări care au început să ia măsuri de lockdown total. E discutabil, dar se iau astfel de măsuri!”, a completat Raed Arafat.
Sursa foto INQUAM / Alex Nicodim

Raed Arafat dă cea mai proastă veste! Ce vom fi obligați să facem de Crăciun și Revelion? Asta e realitatea Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Raed Arafat dă cea mai proastă veste! Ce vom fi obligați să facem de Crăciun și Revelion? Asta e realitatea , Mozocu.Org , Raed Arafat dă cea mai proastă veste! Ce vom fi obligați să facem de Crăciun și Revelion? Asta e realitatea , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Raed Arafat dă cea mai proastă veste! Ce vom fi obligați să facem de Crăciun și Revelion? Asta e realitatea , Mozocu, Raed Arafat dă cea mai proastă veste! Ce vom fi obligați să facem de Crăciun și Revelion? Asta e realitatea

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top