Prof. dr. Adrian Streinu Cercel, anunț devastator pentru români. În ce an ar urma să se termine pandemia de coronavirus + câți copii sunt internați acum la ATI

120854656_3526932380677561_4447523764335330514_o.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Managerul Institutului “Matei-Balș” din București, prof.dr. Adrian Streinu-Cercel, consideră că pandemia de coronavirus se va termina abia în 2023, anunț care dă fiori reci tuturor românilor.
Reputatul medic a dezvăluit și care este numărul copiilor intenați în secția ATI a unității medicale pe care o conduce, precizând, totodată că este indicat ca toată lumea să lupte contra pandemiei, nu doar doctorii.

“Sunt 21 de copii internați astăzi (n.r. marți). Foarte puțini. Protocoalele de tratament la părinți și copii sunt diferite. Variază în funcție de greutatea pacientului. Dată fiind situația, într-un timp, nu foarte îndepărtat, toate spitalele din România vor fi spitale COVID-19. Pandemia de coronavirus se termină în 2023!”, a spus prof. dr. Adrian Streinu-Cercel în platoul Aleph News.

Prof. dr. Adrian Streinu Cercel: “Virusul nu are de gând să iasă prea curând din circulație!”
Managerul Institutului Naţional de Boli Infecţioase “Matei Balş” anunța și la finalul lunii iulie preciza că noul coronavirus nu va dispărea “prea curând”, asta din cauza numărului mare de mutaţii pe care a început să şi-l dezvolte.

La momentul respectiv, Adrian Streinu-Cercel a vorbit despre 38 de mutații ale virusului, care se află izolate în Spitalul Pitie – Salpetriere din Paris.
“Acest virus SARS-CoV-2 nu are de gând să iasă prea curând din circulaţie din cauza nivelului mare de mutaţii pe care a început să şi-l dezvolte. Chiar în această dimineaţă am citit un articol care urmează să fie rapid publicat, cu multitudinea de mutaţii pe care le are la nivel de structură de spike, peste 38 de variante, care se pare că asociază un grad de infectivitate şi de severitate mai mare bolilor pe care le induc. Este foarte adevărat că aceste mutaţii au fost izolate de la Spitalul Pitie-Salpetriere din Paris”, preciza, la momentul respectiv, Adrian Streinu-Cercel.

Prof. dr. Adrian Streinu Cercel, anunț devastator pentru români. În ce an ar urma să se termine pandemia de coronavirus + câți copii sunt internați acum la ATI Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Prof. dr. Adrian Streinu Cercel, anunț devastator pentru români. În ce an ar urma să se termine pandemia de coronavirus + câți copii sunt internați acum la ATI , Mozocu.Org , Prof. dr. Adrian Streinu Cercel, anunț devastator pentru români. În ce an ar urma să se termine pandemia de coronavirus + câți copii sunt internați acum la ATI , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Prof. dr. Adrian Streinu Cercel, anunț devastator pentru români. În ce an ar urma să se termine pandemia de coronavirus + câți copii sunt internați acum la ATI , Mozocu, Prof. dr. Adrian Streinu Cercel, anunț devastator pentru români. În ce an ar urma să se termine pandemia de coronavirus + câți copii sunt internați acum la ATI

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top