Primul vaccin anti-Covid, testat pe copiii sub 12 ani din SUA

vaccin-coronavirus-740x416-1.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


În America a început testarea primului vaccin anti-covid pe copiii sub 12 ani. Procedura are loc după ce în SUA peste jumătate de milion de copii s-au infectat până acum cu noul coronavirus.
Vaccin anti-covid, testat pe copiii sub 12 ani
La Spitalul din Cincinnati, SUA, a început testarea primului vaccin anti-covid pe copiii sub 12 ani. Sunt primele teste care se fac în Statele Unite pe această categorie de vârstă. Mai exact, o echipă de medici va începe vaccinarea în rândul copiilor cu vârste între 16 şi 17 ani şi, ulterior, vor include şi participanţi între 12 şi 15 ani, a menţionat doctorul Robert Frenck, directorul departamentului de cercetare al spitalului.

”Suntem de părere că este nevoie de un vaccin care se adresează şi copiilor şi adolescenţilor, dacă vrem să ţinem sub control răspândirea virusului. Chiar dacă nu este mare, trebuie să ţinem cont şi de rata de deces în rândul copiilor. Copiii pot dezvolta complicaţii serioase şi, din păcate, e foarte greu să ne dăm seama de ce apar. Cea mai gravă formă de complicaţie post COVID-19 este sindromul inflamator multisistem”, explică Robert Frenck.

Aproape 38.000 de voluntari participă la testare
Pfizer, una dintre cele patru companii care au vaccinuri în studiile clinice avansate, fiind în faza 3 de testare, spune că a înscris aproape 38.000 de voluntari în studiul său. Peste 31.000 dintre ei au primit deja și a doua doză de vaccin anti-Covid.Demararea testelor s-a făcut pe baza ultimelor cifre care arată că aproximativ o jumătate de milion din totalul pacienților depistați pozitiv cu noul coronavirus au fost copii, potrivit CNN.
De asemenea Frenck crede că mai mulți copii au fost infectați cu coronavirus decât arată datele oficiale. „Cred că nu știm cu precizie numărul copiilor”, a spus el.

Primul vaccin anti-Covid, testat pe copiii sub 12 ani din SUA Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Primul vaccin anti-Covid, testat pe copiii sub 12 ani din SUA , Mozocu.Org , Primul vaccin anti-Covid, testat pe copiii sub 12 ani din SUA , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Primul vaccin anti-Covid, testat pe copiii sub 12 ani din SUA , Mozocu, Primul vaccin anti-Covid, testat pe copiii sub 12 ani din SUA

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: xxnx, FreePornHD, xnxx
scroll to top