PREŞEDINTELE CHINEI, XI JINPING, LE-A TRANSMIS MILITARILOR SĂ SE PREGĂTEASCĂ DE RĂZBOI

121704714_3546421248728674_8395637119604632322_n.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Preşedintele chinez Xi Jinping le-a transmis militarilor să se pregătească de război. Declaraţia a fost făcută marţi cu ocazia unei vizite la o bază miliară din provincia Guangdong, potrivit agenţiei de stat Xinhua, citată de CNN.

Această vizită a avut loc în contextul unor tensiuni între China şi SUA, iar preşedintele chinez le-a spus militarilor “să rămână în stare de alertă ridicată” şi le-a cerut să fie “absolut loiali, oneşti şi de încredere”.

Casa Albă a transmis,luni, Congresului că vrea să continue proiectul de livrare către Taiwan a trei sisteme avansate de arme, printre care şi sistemul de rachete HIMARS – High Mobility Artillery Rocket System.
Răspunsul de la Beijing al purtătorului de cuvânt al ministrului de Externe Zhao Lijian a fost dur și a transmis Washingtonului “să stopeze imediat orice vânzare de arme către Taiwan” şi să oprească “relaţiile militare cu această ţară”.

“Deşi Taiwanul nu a fost niciodată controlat de Partidul Comunist Chinez, autorităţile de la Beijing insistă că această ţară, democratică şi autoguvernată, face parte din China, şi chiar Xi Jinping refuză să excludă un scenariu prin care Taiwanul va fi preluat cu forţa”, arată CNN.

PREŞEDINTELE CHINEI, XI JINPING, LE-A TRANSMIS MILITARILOR SĂ SE PREGĂTEASCĂ DE RĂZBOI Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, PREŞEDINTELE CHINEI, XI JINPING, LE-A TRANSMIS MILITARILOR SĂ SE PREGĂTEASCĂ DE RĂZBOI , Mozocu.Org , PREŞEDINTELE CHINEI, XI JINPING, LE-A TRANSMIS MILITARILOR SĂ SE PREGĂTEASCĂ DE RĂZBOI , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, PREŞEDINTELE CHINEI, XI JINPING, LE-A TRANSMIS MILITARILOR SĂ SE PREGĂTEASCĂ DE RĂZBOI , Mozocu, PREŞEDINTELE CHINEI, XI JINPING, LE-A TRANSMIS MILITARILOR SĂ SE PREGĂTEASCĂ DE RĂZBOI

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top