O mai ții minte pe Ligia Hoka de la emisiunea Frumusețe pe muchie de cuțit? Cum arată acum, la 10 ani de la fabulasa transformare

121459249_3537067866330679_4256252434068803560_n.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Ligia Hoka a șocat o țară întreagă atunci când a participat la celebra emisiune Frumusețe pe muchie de cuțit. Ea a fost transformată complet, astfel încât la finalul ediției părea cu totul altă persoană. Medicii i-au refăcut dantura, i-au injectat botox în riduri și au făcut câteva alte intervenții pentru ca femeia să arate cu cel puțin zece ani mai tânără.
Oamenii care au urmărit emisiunea au fost de-a dreptul șocați de transformarea Ligiei, fiind una dintre cele mai impresionante de-a lungul emisiunii.

Cum arată acum Ligia Hoka, la zece ani de la transformarea totală

În urmă cu zece ani, Ligia Hoka pășea pe platoul emisiunii Frumusețe pe muchie de cuțit de teamă că soțul ei o va părăsi din cauza înfățișării sale.

Atunci, ea a devenit o cu totul altă persoană. Cu dantura reparată, o nouă tunsoare și câteva retușuri ale chirurgului estetician, Ligia Hoka a devenit de nerecunoscut. Unii chiar i-au comparat înfățișarea cu cea a lui Sharon Stone.

În toți acești ani, Ligia Hoka a avut grijă de aspectul ei fizic, astfel că diferența nu este atât de mare față de momentul în care a ieșit trasformată de pe platoul emisiunii. Acum, Ligia Hoka arată în mare parte la fel ca atunci, asta pentru că a început o viață nouă, în care a decis să se pună pe primul loc.

Ce declara Ligia în urmă cu zece ani, după transformare
„Am văzut pentru prima dată oglinda cu alți ochi. Felul în care arată o femeie atrage după sine respect sau umilință. Am trăit aceste două sentimente contradictorii, știu ce înseamnă astfel de exeperiențe. Potențialul meu era probabil mult mai mare, dar aspectul meu fizic era un mare impediment vis-a-vis de ceea ce-mi doream eu să fac, din punct de vedere profesional. Am reușit să nu dau importanță răutăților! Știam sigur că într-o zi voi putea face ceva pentru binele meu. Sigur că schimbarea a trezit și invidii, dar nu le consider motivate’, dezvăluia Ligia.
O mai ții minte pe Ligia Hoka de la emisiunea Frumusețe pe muchie de cuțit? Cum arată acum, la 10 ani de la fabulasa transformare Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, O mai ții minte pe Ligia Hoka de la emisiunea Frumusețe pe muchie de cuțit? Cum arată acum, la 10 ani de la fabulasa transformare , Mozocu.Org , O mai ții minte pe Ligia Hoka de la emisiunea Frumusețe pe muchie de cuțit? Cum arată acum, la 10 ani de la fabulasa transformare , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, O mai ții minte pe Ligia Hoka de la emisiunea Frumusețe pe muchie de cuțit? Cum arată acum, la 10 ani de la fabulasa transformare , Mozocu, O mai ții minte pe Ligia Hoka de la emisiunea Frumusețe pe muchie de cuțit? Cum arată acum, la 10 ani de la fabulasa transformare

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top