Nunțile și cumătriile vor fi interzise în toată țara, atât la interior, cât și la exterior

121424443_3541474975889968_5662727588330203432_o.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Nunțile și cumătriile se interzic în toate regiunile din țară. Evenimentele private de tipul nunților, al botezurilor, sau mesele festive, vor fi interzise în toată țara. Măsura va fi valabilă, atât la interior cât și la exterior. Anunțul a fost făcut de către Șeful Comandamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat. Va fi valabilă până la scăderea numărului de infectări cu noul virus.
Nunțile și cumătriile vor fi interzise
Nunțile și cumătriile vor fi interzise în toată țara, atât cele care erau programate la interior, cât și cele din exterior. Botezul în biserică și cununia nu sunt interzise. Este vorba numai despre petrecerile de după aceste două mari evenimente.

Ele se pot desfășura în prezența a cel puțin 16 persoane.

„Este foarte greu să se respecte regulile. Nu se poartă masca, pentru că asta e natura evenimentului, oamenii mai dansează. Soluția cea mai bună de protecție și necesară este oprirea evenimentelor pentru că sunt sursă de transmitere”, a declarat Raed Arafat.

Măsura a fost luată din cauza exploziei numărului de infectări cu noul virus. Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a declarat că se va reveni asupra deciziei dacă situația se va îmbunătăți.

Arafat a anunțat reguli noi pentru restaurante, teatre și săli de cinema. Acestea se vor putea deschide și vor funcționa în interior sub două scenarii. Cu capacitate de 50% în zonele unde sunt până la 1,5 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, și cu capacitate de 30% și cu program limitat până la ora 23.00 în zonele unde sunt de la 1,5 până la 3 cazuri de COVID la mia de locuitori.

Restaurantele, teatrele și sălile de cinema din zone cu peste 3 cazuri la mia de locuitori vor rămâne închise.

Decizia CNSU vine după discuția de vineri a premierului Ludovic Orban cu reprezentanții HoReCa. Ea este valabilă și pentru cazinourile din țară.
Foarte important! Cluburile, discotecile și barurile rămân închise.

Nunțile și cumătriile vor fi interzise în toată țara, atât la interior, cât și la exterior Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Nunțile și cumătriile vor fi interzise în toată țara, atât la interior, cât și la exterior , Mozocu.Org , Nunțile și cumătriile vor fi interzise în toată țara, atât la interior, cât și la exterior , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Nunțile și cumătriile vor fi interzise în toată țara, atât la interior, cât și la exterior , Mozocu, Nunțile și cumătriile vor fi interzise în toată țara, atât la interior, cât și la exterior

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top