Nou scandal în familia Pastramă! Brigitte s-a ascuns în baie

121573747_3684761681558312_2252670136908333898_n.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Nou scandal în familia Pastramă! Brigitte s-a ascuns în baie. Scandalul Brigitte Sfat si Florin Pastrama continua sa tina prima pagina a tabloidelor din Romania. Telenovela trece la un alt nivel, la fel si starile lui Brigitte.
Florin Pastrama a plecat de acasa sj nu s-a uitat in urma lui. A fugit atat de tare, incat nici nu a dorit sa isi ia actele cu el, dar nici telefonul. Sotia sa Brigitte se declara ingrijorata din pricina sotului disparut de acasa.

Aflati la Timisoara unde Brigitte are parte de o noua marire a buzelor, familia se afla in plin scandal. Astfel ca, dupa o cearta crunta si injuraturi ca la usa cortului, Florin Pastrama a plecat cu copiii, nu inainte de a o speria pe Brigitte, care s-a inchis in baie de teama unei batai.

Enervat de situatie, Florin a fugit val-vartej din casa, fara sa isi ia actele sau telefonul, insa, a luat si copiii cu el. Astfel, incuiata in baie de frica, Brigitte a scapat de un scandal monstru. Cu toate acestea, vedeta nu are liniste din pricina plecarii lui Florin Pastrama, mai ales ca acesta nu are nici macar buletinul la el.

“Nu te potolesti, fa?”
Asa s-a adresat Florin Pastrama, sotiei sale, dupa o cearta si imbranceala in parcarea unui supermarket din capitala. Filmarile scandalului au fost rapid raspandite pe internet. Oamenii care se aflau la fata locului au sunat la 112 pentru a cere ajutorul politiei.
Nu este prima data cand scandalurile dintre cei doi soti intra in atentia publicului. Acestia continua in aceeasi nota, desi, la inceput cand s-au cunoscut, la enisiunea “Ferma”, de la ProTV, isi faceau declaratii incredibile de iubire.

Nou scandal în familia Pastramă! Brigitte s-a ascuns în baie Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Nou scandal în familia Pastramă! Brigitte s-a ascuns în baie , Mozocu.Org , Nou scandal în familia Pastramă! Brigitte s-a ascuns în baie , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Nou scandal în familia Pastramă! Brigitte s-a ascuns în baie , Mozocu, Nou scandal în familia Pastramă! Brigitte s-a ascuns în baie

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top