Noi informații despre pelerinajul de Sfântul Dumitru. Cine va avea acces

Noi-informatii-despre-pelerinajul-de-Sfantul-Dumitru.-Cine-va-avea-acces-1024x512-1.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Situația din România este tot mai dificilă. Pandemia încă este o amenințare pentru toți, iar numărul de îmbolnăviri a crescut semnificativ, depășind chiar și pragul de 4000 de infectări zilnice. Aceste date deloc îmbucurătoare au determinat autoritățile să adopte mai multe măsuri pentru a preveni o tragedie, printre care și interzicerea desfășurării pelerinajelor. În acest context, premierul a oferit noi informații despre pelerinajul de Sfântul Dumitru.
Cine va putea participa la pelerinajul de Sfântul Dumitru
Pelerinajul de Sfânta Parascheva a fost marcat de scandaluri și nemulțumiri din partea credincioșilor. Din cauza pandemiei și a numărului crescut de îmbolnăviri, autoritățile au decis ca la pelerinaj să participe doar cei care locuiesc în Iași, pentru a evita aglomerația. În plus, la slujbă au putut participa doar 500 de persoane, însă lucrurile nu s-au desfășurat așa cum trebuia, mulți dintre cei prezenți refuzând chiar și să poarte masca de protecție.

La pelerinaj au venit oameni din toate colțurile lumii, deși știau că nu au le este permisă participarea la pelerinaj. S-au ambiționat și au izbucnit scandaluri, proteste încă de vineri, ceea ce le-a obligat pe autorități să permită, în cele din urmă, accesul tuturor celor prezenți, de teama unei situații și mai complicate.

Ludovic Orban a explicat că această decizie a fost una bună, deoarece a fost evitat un mare scandal, având în vedere că spiritele s-au încins destul de tare acolo. În plus, i-a felicitat pe cei care au participat la domolirea scandalului și au încurajat la păstrarea decenței. Cât despre pelerinajul de Sfântul Dumitru, Orban a declarat că regulile vor fi unele stricte și nu va fi permisă desfășurarea acestuia decât în prezența celor din București și Ilfov, având în vedere că deplasarea până acolo a celor din alte părți ale țării este destul de riscantă, mai ales pentru vârstnici.
A fost o decizie operativă. Dumneavoastră ați fi vrut să fie scandal? Erau oricum agitatori de profesie! Pur și simplu s-au dus acolo. Era greu de făcut o diferență între agitatori. Se putea ajunge la bătaie. Spiritele erau încinse. Erau provocatori. La Sfântul Dumitru vom discuta cu reprezentanții BOR și vom spune să nu se facă pelerinaje și doar cei din București și Ilfov să vină. Nu vom permite aceste pelerinaje care pot crea aglomerații. Vreau să dau un mesaj către preoți și pastori. Ei trebuie să fie un exemplu. Îi felicit pe mitropolit și preoți care au îndemnat la un comportament adecvat”, a explicat Ludovic Orban.

Noi informații despre pelerinajul de Sfântul Dumitru. Cine va avea acces Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Noi informații despre pelerinajul de Sfântul Dumitru. Cine va avea acces , Mozocu.Org , Noi informații despre pelerinajul de Sfântul Dumitru. Cine va avea acces , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Noi informații despre pelerinajul de Sfântul Dumitru. Cine va avea acces , Mozocu, Noi informații despre pelerinajul de Sfântul Dumitru. Cine va avea acces

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top