Nicuşor Dan: Nu o să avem târg de Crăciun în această iarnă. Suntem pe marginea prăpastiei în Bucureşti

123136933_10157987758032266_9067114367070289279_n.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că nu va exista târg de Crăciun în această iarnă, din cauza situaţiei sanitare.

”Noi, din punct de vedere sanitar, suntem pe marginea prăpastiei în Bucureşti”, a afirmat Dan, precizând că medici şi angajaţi din sistemul sanitar mor, şi ”nu ne pemitem să amplificăm această pandemie”.

”Nu o să avem târg de Crăciun în această iarnă pentru că suntem într-o situaţie sanitară excepţională. Suntem în situaţia în care mor medici şi personal sanitar, nu ne pemitem să amplificăm această pandemie”, a declarat Nicușor Dan, joi seară, la B 1 TV.Primarul a explicat că în anii următori va exista o astfel de manifestare.

Cum vor fi târgurile de Crăciun în anii viitori

”În anii următori, când vom fi trecut prin această pandemie, aşa cum se întâmplă peste tot în lume, o să avem târguri de Crăciun. Primăria va fi într-un parteneriat cinstit, comercial, cu operatori privaţi. Primăria va pune spaţiu la dispoziţie, aceştia vor plăti o chirie care pote să fie mare/ mică, o să vedem ce va spune piaţa în momentul acela şi la rândul lor vor subcontracta, vor plăti pentru evenimente culturale. E o chestiune comercială în care niciodată Primăria nu plăteşte nimic. Asta este modul în care o să facem”, a mai declarat Dan.

Întrebat de ce la Sibiu se poate organiza târgul de Crăciun – chiar dacă oraşul a depăşit incidenţa cumulată de trei cazuri la mia de locuitori – Nicuşor Dan a afirmat: ”Eu spun cu toată responsabilitatea: noi, din punct de vedere sanitar, suntem pe marginea prăpastiei, în Bucureşti. Opinia fermă pe acest subiect este că nu trebuie să avem un târg de Căciun în această iarnă”.

Sursa: News.ro

Nicuşor Dan: Nu o să avem târg de Crăciun în această iarnă. Suntem pe marginea prăpastiei în Bucureşti Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Nicuşor Dan: Nu o să avem târg de Crăciun în această iarnă. Suntem pe marginea prăpastiei în Bucureşti , Mozocu.Org , Nicuşor Dan: Nu o să avem târg de Crăciun în această iarnă. Suntem pe marginea prăpastiei în Bucureşti , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Nicuşor Dan: Nu o să avem târg de Crăciun în această iarnă. Suntem pe marginea prăpastiei în Bucureşti , Mozocu, Nicuşor Dan: Nu o să avem târg de Crăciun în această iarnă. Suntem pe marginea prăpastiei în Bucureşti

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top