NELU TĂTARU, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE CARANTINAREA BUCUREȘTIULUI. CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAPITALĂ, DIN CAUZA NUMĂRULUI MARE DE INFECTĂRI

62117127-1024x594-1.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a făcut un anunț de ultim moment cu privire la carantinarea Capitalei. Acesta a mărturisit că, pentru moment, nu se pune problema luării unei astfel de măsuri.
Nelu Tătaru a făcut un anunț de ultimă oră cu privire la introducerea carantinei în București, în contextul în care s-au înregistrat numeroase cazuri de infectare, în ultimele ore. Ministrul Sănătății a punctat faptul că nu se pune problema luării unei astfel de măsuri, pentru moment.

De asemenea, Nelu Tătaru a vorbit și despre ce anume urmează să se întâmple cu pacienții asimptomatici. Acesta a declarat că monitorizarea pacienților asimptomatici, infectați cu COVID-19 se va face de către autoritățile locale, medicii de familie și DSP. Nelu Tătaru a precizat că autoritățile locale au toate pârghiile pentru această monitorizare.

„Deocamdată nu avem în discuție carantinarea Bucureștiului”, a mai precizat ministrul Tătaru.

„Din punctul meu de vedere ar trebui să respectăm niște restricții pe care le-am impus încă de la începutul acestei pandemii și să ne gândim la cei de lângă noi care nu mai sunt din cauza acestei pandemii, la cei care suferă”, a precizat Nelu Tătaru.

Numărul de cazuri de infectare cu noul coronavirus a scăzut
Față de ziua de ieri, în România s-au înregistrat azi, 11 octombrie, 2.880 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus.

117.942 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.880 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Județele în care coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, este peste pragul de 1,5 sunt următoarele:

⮚ București – 2,52
⮚ Alba – 2,26
⮚ Vâlcea -2,16
⮚ Iași – 1,97
⮚ Bacău – 1,89
⮚ Neamț – 1,86
⮚ Teleorman – 1,73
⮚ Sălaj – 1,79
⮚ Sibiu – 1,66
⮚ Caraș-Severin – 1,64
⮚ Cluj – 1,62
⮚ Brașov – 1,52
⮚ Timiș – 1,52

NELU TĂTARU, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE CARANTINAREA BUCUREȘTIULUI. CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAPITALĂ, DIN CAUZA NUMĂRULUI MARE DE INFECTĂRI Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, NELU TĂTARU, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE CARANTINAREA BUCUREȘTIULUI. CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAPITALĂ, DIN CAUZA NUMĂRULUI MARE DE INFECTĂRI , Mozocu.Org , NELU TĂTARU, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE CARANTINAREA BUCUREȘTIULUI. CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAPITALĂ, DIN CAUZA NUMĂRULUI MARE DE INFECTĂRI , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, NELU TĂTARU, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE CARANTINAREA BUCUREȘTIULUI. CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAPITALĂ, DIN CAUZA NUMĂRULUI MARE DE INFECTĂRI , Mozocu, NELU TĂTARU, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE CARANTINAREA BUCUREȘTIULUI. CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAPITALĂ, DIN CAUZA NUMĂRULUI MARE DE INFECTĂRI

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top