Monica Anisie: “Și în primăvară am luat decizia de a elimina tezele”. Ministrul Educației ar putea anula tezele în anul școlar 2020-2021

122999105_3577041175666681_6508962411797628891_o.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Monica Anisie a dat de înțeles că o măsură precum anularea tezelor în anul școlar 2020-2021 ar putea fi adoptată de către Ministrul Educației. Anisie a susținut mai multe declarații în cadrul
emisiunii “Viitor cu Clasă” de pe stirileprotv.ro.

Ministrul a mai spus și că olimpiadele școlare s-ar putea desfășura online.

Monica Anisie: “Vom lua măsurile care se impun”
Monica Anisie, Ministrul Educației a declarat că deciziile pentru elevi și cadrele didactice vor fi luate pe măsură ce situația pandemiei din România se schimbă.

Anisie a spus că dacă e cazul, se va adopta aceeași metodă ca în primăvară, când tezele au fost anulate, iar olimpiadele s-ar putea desfășura doar online.“Vom lua măsurile care se impun în funcție de situația creată, etapă cu etapă. Dacă va fi necesar, vom lua măsuri. Exact cum am făcut și în primăvară, când am luat decizia de a elimina tezele pentru că nu exista posibilitatea de a susține aceste examene”, a declarat Monica Anisie, la PRO TV.

Cu toate că sunt luni bune de când elevii și profesorii se întâlnesc prin intermediul calculatoarelor, abia acum Ministerul Educației prezintă un program numit Strategia de Digitalizare a şcolii romaneşti.

“Pe toată perioada vacanței de vară, am desfășurat programe de formare pentru profesori pentru a preda online. În prezent, se lucrează pentru adaptarea programei la învățământul online. Nu s-a luat încă o decizie, dar vom ieși să spunem cum anume se va desfășura predarea și evaluarea în online”, a precizat Ministrul Educației.

Până la finalul anului, elevii primesc tabletele promise
O altă discuție este cea a elevilor fără posibilități, cărora li s-au promis tablete pentru a le facilita accesul la educație. Monica Anisie, în cadrul aceleași emisiuni realizate de PRO TV, a spus că 250.000 de tablete vor ajunge la elevi până la finalul lunii decembrie.

“Banii pentru cele 250.000 de tablete au fost alocați în funcție de cifrele furnizate de inspectoratele școlare, după ce am făcut o interogare în luna martie. Achiziția nu este finalizată pentru etapa a III-a. Mai avem două loturi pentru care acum se licitează. Am prevăzut și pentru București și pentru celelalte județe necesarul pe care inspectoratele școlare le-au primit de la școli. Școlile atât au cerut la acel moment (…) Prin OUG au fost alocați bani pentru achiziția de produse electronice direct de unitățile de învățământ. Am alocat bani pentru achiziționarea unor stocuri de rezervă la nivelul inspectoratelor școlare. 1700 de laptopuri și 1780 de camere web, pentru a interveni acolo unde va fi nevoie”, a explicat ministrul.

La acest moment, doar 26.000 de tablete au ajuns la copiii din zonele defavorizate.

Monica Anisie: “Și în primăvară am luat decizia de a elimina tezele”. Ministrul Educației ar putea anula tezele în anul școlar 2020-2021 Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Monica Anisie: “Și în primăvară am luat decizia de a elimina tezele”. Ministrul Educației ar putea anula tezele în anul școlar 2020-2021 , Mozocu.Org , Monica Anisie: “Și în primăvară am luat decizia de a elimina tezele”. Ministrul Educației ar putea anula tezele în anul școlar 2020-2021 , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Monica Anisie: “Și în primăvară am luat decizia de a elimina tezele”. Ministrul Educației ar putea anula tezele în anul școlar 2020-2021 , Mozocu, Monica Anisie: “Și în primăvară am luat decizia de a elimina tezele”. Ministrul Educației ar putea anula tezele în anul școlar 2020-2021

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top